A‘marie slavi ženstvenost

Poznata dizajnerica otkriva poruku svoje nove kolekcije: ‘Jardin d’hiver‘ je moćna i zavodljiva

Kako zamišlja A‘marie ženu, što bi svaka žena trebala imati u svom ormaru i koji je ultimativni hit komad sezone doznali smo od mnogima omiljene zagrebačke dizajnerice Anamarije Brkić.

Tijekom slatkog iščekivanja svoje prve bebe, zagrebačka modna dizajnerica Anamarija Brkić (42) kreirala je kolekciju 'Loved by mommy' posvećenu ženama u trudnoći, a samo tri mjeseca nakon poroda stigla je i nova, jesenska A'marie kolekcija 'Jardin d’hiver' koja slavi ženstvenost! Zahvaljujući činjenici da je njen tromjesečni dječak San zahvalna beba, potpori partnera Gaja te svom timu suradnika, Anamarija je na vrijeme završila kolekciju prepunu upečatljivih dnevnih i večernjih kreacija, a nama je otkrila koji su apsolutni trendovi ove sezone te poručila - s novim A'marie komadima gradite bazu svojih jesenskih kombinacija!


Kakva je ovosezonska A'marie žena?

Nova A’marie kolekcija Jardin d’hiver ove sezone namijenjena je karizmatičnim ženama koje će u mojim kreacijama izgledati moćno i zavodljivo, poput modernih femme fatale. Kolekcijom dominiraju kaputi i baloneri napravljeni od kvalitetnih i udobnih materijala, u klasičnim, no istovremeno razigranim krojevima. Kolekcija za jesen/zimu 2020./21. pod nazivom Jardin d’hiver (Zimski vrt), konceptom i bojama stopila se sa spomenutim imenom. Prevladavaju tonovi jeseni - konjak, karamela, zelena, siva i nezaobilazna crna. Materijali su vuna, vegan koža i pamuk.


Koji je, po vama, ultimativni hit komad ove sezone?

Safroon pelerina boje karamele kao vječni klasik čiji je kroj prijatelj svake figure.


Što bi baš svaka žena trebala imati u svome ormaru, a idealno je za ovaj jesenski period?

Tople veste, kaput koji je klasik ali ima mali pomak u decentnim detaljima, hlače od vegan kože, a ostalo su samo nadogradnje.


Odnedavno ste i majka, je li to promijenilo vaš pogled na kreacije za žene?

Ženstvenost koju preferiram u odijevanju sada je dobila svoj potpuni dojam.


Osjećate li na svojoj koži posljedice koronakrize?

Proljetni lockdown u kombinaciji s potresom je ostavio svoj trag. Oštećen nam je alelier u Hebrangovoj ulici i dućan A’marie u Gundulićevoj. Atelier smo preselili na novu adresu, a dućan smo renovirali i nastavili s radom. Zahvaljujući aktivnom radu mojih zaposlenika, online platformi ali i velikim ulaganjima koja traju već dugi niz godina - u kvalitetu, ambalažu, kvalitetan tim i cjelokupnu pozitivnu percepciju branda, uspjeli smo taj period prebroditi.

Pripremamo novu Basic kolekciju od našeg omiljenog Lenzing MicroModala koji je za ove trenutke boravka u kući idealan - podatan, izuzetno kvalitetan. U pripremi je i božićna kolekcija i još nekoliko lijepih iznenađenja…

CIjela A'marie Jardin d’hiver kolekcija dostupna je u web shopu.

Linker
16. travanj 2024 12:29