Brzo se prodaju

Popularne Sambice su prošlost? Evo koje bi ih trendi tenisice mogle zamijeniti

Čini se kako je Asics Onitsuka Tiger Mexico 66 model koji je na samom početku milenija bio jako popularan, i to ne samo u žutoj varijanti, doživio ogroman procvat i postao jedan od hit komada sezone koja je pred nama.

Svjetska street style scene svako malo preplavi neki trend oko kojeg se u rekordnom vremenu stvori svojevrsni hype, a jedan od njih prethodne su sezone definitivno bile adidas Samba tenisice. Nosile su ih brojne trendseterice i svjetske it djevojke te su se rasprodale velikom brzinom svaki put kada bi se pojavile na tržištu. No izgleda kako ove tenisice polako gube na svojoj popularnosti, a na njihovo mjesto dolaze retro Asics Onitsuka Tiger Mexico 66.

Riječ je o tenisicama koje su nastale 1966. godine, i to pod nazivom Limber Up Kawa BK, a posebno su kreirane za Olimpijske igre u Meksiku, po čemu ujedno i nose naziv. Prvi su put značajnu popularnost postigle 2003. godine, kada ih je na posteru za svoj novi film ‘‘Kill Bill‘‘ među prvima isfurala glumica Uma Thurman, a da su ponovno postale trendi model tenisica dokazale su nam manekenke Bella Hadid i Kaia Gerber.

image

Kaia Gerber Asics Onitsuka Tiger Mexico 66 nosila je još u svibnju

TERMA,SL/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Naime, one su u proljeće obje prošetale upravo u ovom Asics Onitsuka Tiger Mexico 66 modelu nakon čega je ubrzo nastala prava pomama za njima. Izgleda kako je model koji je na samom početku milenija bio jako popularan, i to ne samo u žutoj varijanti, doživio ogroman procvat i postao jedan od hit komada sezone koja je pred nama.

Ove tenisice odlične su jer savršeno pristaju gotovo svim modnim kombinacijama, baš poput Sambica. Možemo ih nositi na sportske i casual varijante, ali i na poslovne kombinacije. Osim toga, generacija Z na TikToku te Instagramu također tvrdi kako se upravo ovaj model tenisica nameće kao ovosezonski must have, a možete ih pronaći u različitim bojama.

image

Onitsuka Tiger Mexico GG tenisice dolaze u raznim bojama, 152 eura

FARFETCH
Linker
15. travanj 2024 07:38