Prvi dio snimanja uključivao i Mijine članove obitelji kako bi se stvorila intimna povezanost s brendom

 MAJA KLJAIĆ
hrvatski brend

Peau najavio novitete koji će vas osvojiti: Nakon kupaćih kostima stigli udobni bodyji i pidžame

Kampanja za ovu kolekciju snimana je u dva dijela, pa je prvi dio snimanja uključivao i Mijine članove obitelji kako bi se stvorila intimna povezanost s brendom.

Kampanja za ovu kolekciju snimana je u dva dijela, pa je prvi dio snimanja uključivao i Mijine članove obitelji kako bi se stvorila intimna povezanost s brendom.

Hrvatski brend Peau koji je već na prvu osvojio srca brojnih trendseterica nakon iznimno uspješnih kolekcija kupaćih kostima najavio je proširenje svoje ponude i to na novu revolucionarnu liniju Peau bodyja i pidžama. Ova kolekcija označava korak prema transformaciji brenda u cjelogodišnji modni izbor za moderne žene koje cijene stil i udobnost.

"Inspirirane snažnim ženama koje se poistovjećuju s Peau brendom, odlučile smo ponuditi više od sezonskih trendova, te kreirati komade koji će se nositi cijelu godinu. Kolekcija Peau bodyja i pidžama ima za cilj potaknuti osjećaj samopouzdanja i udobnosti u vlastitoj koži u svakodnevnom životu", izjavile su osnivačice brenda Ema Pilić i Mia Matić.

Kampanja za ovu kolekciju snimana je u dva dijela, pa je prvi dio snimanja uključivao i Mijine članove obitelji kako bi se stvorila intimna povezanost s brendom. Tako su ispred kamere uz Miu stale sestra Nika i njihova mama Milva. Ostatak kolekcije zamišljen je kao slavljenje i prikazivanje ‘stvarnih žena‘ koje su odabrane putem open castinga na Peau društvenim mrežama.

"Ova kolekcija nije samo još jedna u nizu modnih kolekcija; to je priča o stvarnim ženama koje dijele strast prema udobnosti. Oduševljeni brojem prijava koje smo primili, planiramo i dalje raditi s našom zajednicom ‘stvarnih žena‘ u budućim projektima“, rekle su Mia i Ema.

Kolekciju čine pidžame od 100% pamuka u glatkom i rebrastom materijalu te u crnoj, bijeloj, crvenoj, sivoj i rozoj boji. Osim pidžama, djevojke su pripremile i tri vrste bodyja u klasičnim Peau nijansama – crna, smeđa i beige, koji će zasigurno postati must have komadi u svim garderobama. Još jedna novost kolekcije je ta da su uzete u obzir želje Peau kupaca za inkluzivnosti, pa je tako ova Peau kolekcija dostupna u rasponu veličina od XS do XL. Nova Peau kolekcija dostupna je za online narudžbe na službenoj stranici brenda: www.peau.hr

Linker
27. travanj 2024 07:01