MODNA PROGNOZA

Pariz ili Zagreb? Tjedan mode ovoga se vikenda preselio na domaću špicu, a outfiti iz centra grada najavljuju sezonu izlaska iz zone komfora

Sunčani vikend nagnao je mnoge fashioniste da pokažu odvažnost i dovedu domaći street style na novu razinu, a iz njihovih se kombinacija da naslutiti da je pred nama nezaboravno stilsko proljeće.

Mnoge Zagrepčanke i Zagrepčani ovoga su vikenda pokazali da imaju što za reći, barem kada je riječ o kreiranju outfita. Iz domaćeg street stylea nazire se daleko više modne hrabrosti nego ranije, a recept za odupiranje siječanjskom sivilu krije se u bojama i zanimljivim krojevima. U nastavku donosimo najodvažnije modne kombinacije sa subotnje špice.

image

Majka i kćer znaju kako se obući.

TOMISLAV KRISTO/CROPIX CROPIX

Majka i kćer s fotografije pokazale su da im je dobar stil u genima. Za šetnju gradom odlučile su obući komade u omiljenim bojama - majka se odlučila na ružasti pulover koji je povezala s crnom suknjom na točkice i torbom u istoj boji, a svijetlo rozim sunčanim naočalama ublažila je kontrast kakav stvaraju bijeli kaput i čizme na petu. Djevojka se, ipak, odlučila na nešto ležerniju kombinaciju kojom dominira plava, a povezivanjem "starki" i srebrne torbice pokazala je kako zna kršiti pravila sa stlilom.

image

Tajna njegovog stila leži u modnim dodacima.

TOMISLAV KRISTO/CROPIX CROPIX

Osim što je odabrao trendi zimske komade koji mu idealno pristaju, mladić s fotografije dobro zna da su detalji kruna svake kombinacije. Torbicom pepita uzorka razbio je crnu monotoniju, a narančaste naočale je upario maskom za mobitel iste boje. Raskopčana košulja i ogrlice samo su šlag na ovoj modnoj torti.

image

Četiri prijateljice su pokazale da zimski outfiti ne moraju biti dosadni.

TOMISLAV KRISTO/CROPIX CROPIX

Četiri prijateljice odlučile su zajednički razbiti crninu upečatljivim svijetlim komadima, a njihov najbolji modni dodatak su iskreni osmijesi za kojima su se svi okretali.

image

Dama je odabirom boja pokazala tajnu modne odvažnosti.

TOMISLAV KRISTO/CROPIX CROPIX

Ova zagrebačka dama zna da je svega nekoliko komada dovoljno za pokoravanje špice, a povezivanjem komplementarnih boja pokazala je da je profesionalka za stilske zadatke. Njezin izbor za šetnju špicom su bile plava, zelena i crvena boja, ali i krojevi koji joj odlično pristaju.

image

Žutim kaputom protiv siječanjskog sivila.

TOMISLAV KRISTO/CROPIX CROPIX

Trendi djevojka svima je pokazala kako povezati različite uzorke, ali i kako ležernu kombinaciju dovesti na novu razinu. Bazi koju čine crne komadi dodala je dašak sunca, zanimljiv uzorak i tako oduševila prolaznike.

image

Ležernost ne mora biti dosadna ako znate odabrati prave komade.

TOMISLAV KRISTO/CROPIX CROPIX

Da casual outfiti ne moraju biti dosadni pokazala je još jedna dama koja se našla na zagrebačkoj špici. Odjenula je trendi jaknu koja je obilježila posljednju sezonu, tamnu traper košulju i bijele traperice, a minimalističkoj kombinaciji dodala je sportske tenisice i smeđu torbicu te tako zaokružila svoj opušteni modni izričaj.

image

Veseli mladić i djevojka nisu prošli nezapaženo.

TOMISLAV KRISTO/CROPIX CROPIX

Šarmantni par povezao je kombinacije bež komadima, a hrabrost djevojke treba posebno pohvaliti. Otkačenoj bundi dodala je hlače sa zanimljivim printom, a povezivanjem boja na crnoj bazi zaslužila je čistu peticu u našem modnom dnevniku.

image

Mladić je statement kaputom održao stilsku lekciju.

TOMISLAV KRISTO/CROPIX CROPIX

Mladić s fotografije dobro zna da je za uspješan stajling dovoljan statement komad, a u ovom slučaju riječ je o kariranom kaputu. Bež nijanse uspješno je povezao s tenisicama i šalom, a šilterica se odlično uklopila s plavom bojom kakva se pojavljuje i na kaputu. Opuštenim outfitom za šetnju psa pokazao je što znači imati stila.

image

Crvenim hulahopkama do kombinacije za deset!

TOMISLAV KRISTO/CROPIX CROPIX

Ova je mlada dama u zagrebački street style uvela crvene hulahupke kakve se rijetko viđaju, a nadamo se da će njezin primjer poslužiti kao inspiracija drugima. Odabirom crne suknje fantastičnog kroja i bijelih "marti" pokazala je da dobar stil ne poznaje pravila.

Čitajte i: Boje i uzorci preplavili modnu metropolu: Donosimo najbolje outfite pariškog street stylea

image

Ovogodišnji hit-komad su otkačeni šeširi.

TOMISLAV KRISTO/CROPIX CROPIX

Šeširi su apsolutni hit ove zime, a to zna i dama koja se odlučila za minimalističku vintage varijantu. Zelenim kaputom i crnom torbom pokazala je kako je klasika uvijek odličan izbor, a moderne čizme su doprinijele da djeluje poput prave chic Parižanke.

Linker
12. travanj 2024 16:40