PRESS
udobno i chic

Ovo su stylish modni dodaci koji će se nositi u novoj jesenskoj sezoni

Nova kolekcija poznatog brenda spaja stil i udobnost bez obzira na prigodu, a statement komadi podići će modne kombinacije na novu razinu.

Nova kolekcija poznatog brenda spaja stil i udobnost bez obzira na prigodu, a statement komadi podići će modne kombinacije na novu razinu.

Modeli cipela i torbica koji se nose za poslovne prilike, ali i za večernje izlaske uvijek su u fokusu - volimo komade koji spajaju praktičnost i dobar stil, a time je vođena i nova kolekcija za jesensku sezonu koja je pred nama. Aldo donosi sklad stila i udobnosti, dok je za potonje zadužen Aldo Pillow Walk koji nudi udobnost.

image

Stessy cipele na petu

PRESS

Stessy cipele na petu u kolekciji jedne su od najpopularnijih modela zahvaljujući idealnoj kombinaciji stila i udobnosti koja je zagarantirana Pillow Walk jastučićima koji su postavljeni na središnjem dijelu cipele te time pružaju stabilnost i komfor. Klasičan dizajn ove cipele omogućava lako kombiniranje s raznim odjevnim predmetima, a dodatnu dozu sofisticiranosti daju suptilni detalji, zlatne kopčice.

image

Cipele s blok petom i Pillow Walk jastučićima

PRESS

Nova sezona donosi i povratak blok pete, trendi cipele iz 90-ih. One dolaze u neutralnim tonovima što ih čini pogodnima za sve prigode od formalnih večera do opuštenih izlazaka s prijateljima.

image

Aldo torbice neutralnih tonova s efektnim detaljima

PRESS
image

Torbice koje će vaš look pretvoriti u statement outfit

PRESS

Ne zaboravljamo niti na torbice, osobito one za nošenje preko tijela koje odlično funkcioniraju kao prijelazni komadi, s posla u noćni izlazak. Oni koji traže torbice za nošenje u ruci zaljubit će se u glamurozne modele koji obiluju efektnim dodacima poput školjkica, mašni i lanaca. Neutralni tonovi dominiraju novom kolekcijom i zbog toga su idealni za svakodnevne kombinacije bez obzira na priliku. Ako tražite komade koji će vam pomoći napustiti zonu komfora, potražite komade od vinila koji su zaduženi za wow efekt.

image

Tenisice za svaku priliku

PRESS
image

Tenisice iz kolekcije jesen/zima 2023

PRESS

Tenisicama je u ovoj kolekciji posvećena posebna pažnja, a idealne su za sve koji preferiraju opuštene kombinacije, ističu se upečatljivim dizajnom, debljom platformom i prirodnim tonovima.

image

Muška kolekcija jesen/zima 2023

PRESS

Kolekcija neće razočarati ni mušku publiku - predstavljeni su modeli od formalnih do neformalnih cipela od kože. Novu jesensko-zimsku kolekciju brenda Aldo možete pronaći na policama Aldo trgovina u Zagrebu, Rijeci i Splitu, a odmah ju možete pogledati na službenom Aldo web shopu.

image

Tenisice i ruksak iz muške kolekcije jesen/zima 2023

PRESS
Linker
27. travanj 2024 02:17