Prigrlite ljeto

Otkrijte kolekciju kupaćih kostima inspiriranih ljepotama hrvatskih otoka

Inspirirani toplim mediteranskim suncem, prekrasnim hrvatskim otocima i jadranskim morem, hrvatski brend My Choice predstavlja treću ljetnu kolekciju kupaćih kostima i modnih dodataka, pažljivo osmišljenu da vas krasi bezvremenskom elegancijom i stilom.

Domaći brend My Choice stvara jedinstvene komade koji utjelovljuju duh ljeta, a predanost ručnoj izradi svakog artikla u Hrvatskoj osigurava neusporedivu kvalitetu i pažnju na detalje. Svaki je odjevni predmet pomno kreiran, a za izradu su potrebni dani predanog rada.

U novoj kolekciji možete pronaći tri nova modela kupaćih kostima, svaki poseban na svoj način. Azul model krasi visok struk i retro prizvuk. Flor je za one koji preferiraju jednostavnije krojeve, dok je Amor prekrasan jednodijelni model golih leđa i bogate mustre.

image
SENJA VILD

Arena i Mar su top i hlače koji se mogu nositi skupa ili odvojeno, a svaki je komad statement za sebe. Još jedan kompletić se našao u novoj kolekciji, Paloma i Sol, idealan za tople ljetne dane u omiljenom beach baru.

Zvijezda ove sezone je Marea kombinezon. Ova kreacija po narudžbi obećava da će ostaviti trajan dojam, a kroji se isključivo po vašim mjerama. Zanimljiv podatak je u njega utrošeno čak 3000 metara konca.

image
SENJA VILD
image
SENJA VILD

Tu je i novi model naušnica, Ola, a možete ga pronaći i u dvije veličine. Novost je heklani choker Luz koji će podignuti baš svaku ljetnu kombinaciju.

U kolekciji je svoje mjesto pronašao i novi model torbe, Brisa, pažljivo dizajnirana da bude savršen pratilac za vaše avanture na plaži. Osim klasičnog načina nošenja preko ramena, Brisu možete nositi i kao ruksak.

image
SENJA VILD
image
SENJA VILD

Kako kažu iz radionice domaćeg brenda, vjeruju u proizvodnju samo onoga što je neophodno, osiguravajući da svaki komad koji stvori ima najveću vrijednost. Odabirom ručne izrade odjevnih predmeta u malim količinama, ne samo da smanjuju otpad, već daju prioritet dugovječnosti i izdržljivosti svojih proizvoda. Izrađene od prirodnih pamučnih materijala, njihove kreacije savršene su za vruće ljetne dane, nudeći udobnost i prozračnost bez kompromisa u stilu.

image
SENJA VILD
image
SENJA VILD

Kako biste istražili kolekciju Verano de Oro, posjetite službeni webshop ili im se javite putem Instagram profila gdje su dostupni za sva pitanja. Svaki predmet izrađuje se po narudžbi, što vam omogućuje slobodu odabira željene boje, osiguravajući da vaš komplet odražava vaš osobni stil i nadopunjuje vaš jedinstveni štih.

image
SENJA VILD
Linker
20. travanj 2024 23:25