Top vodič

Opremite se za ljeto! Provjerite trendi komade hit brendova kojima nećete moći odoljeti!

Ako još niste obnovili ljetnu garderobu, ne paničarite, još uvijek imate vremena. Kako bismo vam olakšali potragu za savršenim komadima, pripremili smo top vodič za shopping najboljih komada za ljeto kojima možete počastiti sebe ili voljene osobe.

Ljeto i visoke temperature zahtijevaju laganiju odjeću poput lepršavih haljina, suknji, laganih hlača i bluza u kojima vam neće biti vruće. No, shopping ljeti može biti prilično zamoran, posebice ako ne možete pronaći nešto što ste si zacrtali. Situaciju ne olakšava ni činjenica da je vrijeme godišnjih odmora pa mnogi uguraju potragu za badićima i ljetnim komadima u zadnja dva tjedna prije odlaska na odmor.

Srećom, u Trgovačkom centru Lumini u Varaždinu možete na jednom mjestu pronaći ono što vam treba - bilo neke nove sandale, kupaći kostim, kremu za sunčanje ili pak neki šareni rekvizit za morske sportove. Kako biste se što lakše i na vrijeme opremili za ljeto, modna stilistica i influencerica Ana Bacinger izabrala je top komade iz trgovina Trgovačkog centra Lumini.

Super je stvar što u centru Lumini već traju i ljetna sniženja, a više informacija potražite na ovom linku.

Top proizvodi za nju

Ljubav prema sebi je važna i može se manifestirati na razne načine, a jedan od njih je i da se počastite nekim novim komadom odjeće, obuće ili detaljem i to bez grižnje savjesti. Zaslužili ste! Novi badić, ljetna haljina i trendi sandale uvijek su dobar izbor za vruće ljetne dane i večeri.A ne smijemo zaboraviti ni modne dodatke koji su ove godine što veseliji i puni boja, kako i priliči ovo razigranom godišnjem dobu. Ako neka vaša draga osoba ovih mjeseci slavi rođendan, iznenadite je nekom trendi torbicom ili novim sunčanim naočalama!

image
Top proizvodi za nju
LUMINI.HR

Haljina: Europa 92/Salsa prije 599,00 kuna/ sada 479,00 kuna, Planet Obuća prije 299,00 kuna/sada 179,40 kuna, Bikini: New Yorker gornji dio: 99,90 kuna, donji dio: 69,90 kuna, Torba: Manilla 319,00 kuna, Sunčane naočale: Ghetaldus/Fendi prije 2.710,00 kuna/sada 2.304,00 kuna.

Top proizvodi za njega

Vaš partner, brat, tata ili prijatelj ne uživa baš u shoppingu? Nema frke, imamo i za njih prijedloge koji ih sigurno neće ostaviti ravnodušnima. Košulji s tropskim uzorcima ili klasičnim kratkim hlačama neće moći reći 'ne', kao ni udobnim sandalama ako ih vaš muškarac voli nositi. Ono što će ga sigurno razveseliti jest kompletan set za surfanje s kojim će moći po cijele dane uživati na moru. A za večernje izlaske dobro će mu doći osvježavajući ljetni parfem.

image
Top proizvodi za njega
LUMINI.HR

Košulja: Varteks prije 399,00 kuna/sada 279,30 kuna, Kratke hlače: Galileo prije 419,00 kuna/sada 293,30 kuna, Natikače: H&M prije 199,00 kuna /sada 90,00 kuna, SUP set: Hervis Aztron LUNAR, prije 3.999,00 kuna/sada 3.200,00 kuna, Parfem: dm/Bruno Banani 149,90 kuna.

Top proizvodi za djecu

Kako bi i vašim mališanima ljeto bilo najbolje do sada, opskrbite ih veselim komadima. Kako djeca obožavaju biti u moru i često negoduju kada moraju izaći van, zaštitite njihovu nježnu kožu kvalitetnom kremom za sunčanje. Sigurno će ih razveseliti i neka nova lopta ili maska za ronjenje s kojom mogu istraživati naše divno podmorje. Za djevojčice je idealan kupaći kostim s nekim simpatičnim uzorkom i sandale u živoj boji, a za dječake majica s neodoljivim morskim printom!

image
Top proizvodi za djecu
LUMINI.HR

Maska za ronjenje: Baby Center 49,99 kuna, Majica za dečke: Pepco 15,00 kuna, Bikini za cure: C&A 59,90 kuna, Sandalice za cure: Ciciban prije 375,00 kuna /sada 300,00 kuna, Sun losion: Farmacia/Mustela 200,74 kuna.

Sve ove komade pronađite u Trgovačkom centru Lumini u Varaždinu!

Linker
20. travanj 2024 01:25