ARILEO

Omiljeni dizajner Hane Huljić Grašo otkrio nam je kako je bilo na slavlju: ‘Oni su takvi‘

Jurica i njegova supruga Marija dugogodišnji su prijatelji obitelji Huljić te gotovo da nema važnog događaja za koji nisu obukli Hanu i njezinu majku Vjekoslavu.

Iako se u javnosti pojavljuje vrlo rijetko, stil Hane Huljić Grašo mnogima je zapeo za oko. Glazbenica i supruga pjevača Petra Graše ne opterećuje se prolaznim trendovima te se u posebnim prilikama radije okreće klasičnim siluetama i retro krojevima. Potvrdio nam je to i Jurica Pirić, dizajner iz splitskog modnog dvojca Arileo, koji potpisuje sve najvažnije haljine u Haninom ormaru.

image

Hana i Vjekoslava na proslavi krštenja malene Albe

JOSKO SUPIC CROPIX

Jurica i njegova supruga Marija dugogodišnji su prijatelji obitelji Huljić te gotovo da nema važnog događaja za koji nisu obukli Hanu i njezinu majku Vjekoslavu. Bračni par dizajnirao je Haninu maturalnu haljinu i vjenčanicu, kao i kreaciju koju je odabrala za proslavu krštenja svoj kćeri Albe prošle nedjelje.

image

Hana i Petar na vjenčanju u Splitu u veljači prošle godine

BOZO VUKICEVIC/CROPIX

"Huljići su mi zaista jedna od dražih obitelji, jednostavni su i ne kompliciraju. Već znam i Hanin i Vjekoslavin stil, sve je išlo prirodno i prepustile su nam se, bile su samo na jednoj probi. Vjekoslava je nosila haljinu od plavog baršuna, vrlo trendi, s prorezom i pojačanim ramenima. Hanina haljina bila je u duhu 50-ih, od brokata, to su stilovi koji im stoje, bez puno filozofije", ispričao nam je Jurica.

Pedesete su također bile glavni motiv Hanine vjenčanice, koja je u kombinaciji sa satenskim rukavicama, oglavljem s mrežicom te njezinom pin-up frizurom odisala glamurom starog Hollywooda, a Jurica ističe kako se upravo u takvim izdanjima osjeća najbolje.

image

Bračni par Pirić na proslavi

JOSKO SUPIC CROPIX

"I sama proslava krštenja bila je baš kao i oni, jednostavna, decentna, ukusna. Hana i Petar nisu pjevali, svirao je bend, neka se i oni malo zabavljaju. Sve je bilo jako lijepo, prava obiteljska zabava", opisao je dizajner feštu u splitskom restoranu Adriatic, na koju su pristigli brojni poznati gosti poput Joška Čagalja Jole, Dina Rađe i Mije Dimšić.

image

Marija i Jurica Pirić

BOZIDAR VUKICEVIC/CROPIX CROPIX

Sedmomjesečna Alba nije se pridružila mami Hani na probi haljine, no Jurica ne sumnja kako će u budućnosti osmisliti i kreaciju upravo za nju. "S obzirom na našu dugogodišnju suradnju, nadamo se da će i Albica biti naša mala klijentica", kaže dizajner.

Linker
13. travanj 2024 18:52