zara.com
Za romantične duše

Od 179 do 4599 kn: Cvjetni buketi na torbama

Kao i ostatak ljetne garderobe i torbice su procvjetale! No, zbog tvrđih materijala od kojih su izrađene - gume, eko kože i kože - cvjetni buketi na torbama su u 3D obliku!

Kad nosite upečatljivu torbu s 3D cvjetićima slobodno zaboravite sve ostale modne dodatke! Iako će se za njih odlučiti romantičarke, imune na tratinčice, ivančice, ruže i božure od gume, kože i eko kože, koji vise na lancima ili dugačkim naramenicama, neće ostati ni vječne klasičarke.

Torbe male i srednje veličine odlično pristaju uz standardnu "uniformu" za vruće ljetne dane - lepršavu haljinu i sandale, a što se boja tiče, osim onih u milenijski ružičastoj i crvenoj boji, mogu se pronaći i one crne, bež, boje konjaka...

Luksuzna modna kuća Coach, ali i high street favoriti Zara, Uterque i Parfois pripremili su svoje verzije cvjetnih buketa koji se prebacuju preko ramena, dok se oni na torbama talijanskog brenda Obag mogu u potpunosti personalizirati. U nastavku pogledajte 5 torbi s 3D aplikacijama čije se cijene kreću od 179 do 4599 kn.

Obag Moon torba s naramenicom iz kolekcije Flower Power (533 kn te 9 kn po cvjetiću)

zara.com
Zara (179,90 kn)

parfois.com
Parfois (179 kn)

uterque.com
Uterque (750 kn)

farfetch.com
Coach (618 eur)

Linker
25. travanj 2024 09:53