Moderno, a vječno

Novo ruho mitske ‘vrećaste torbe‘ brenda Lancel: Bezvremenski komad koji ćete željeti nositi uvijek

Kuću Lancel utemeljila je Angèle Lancel, 1876 godine; jedna od istinskih vizionarki, simbola belle Èpoque Pariza. Od tada je kuća, koja ove godine slavi 145 obljetnicu, zadržala imidž francuske elegancije i znanja u svijetu, obilježavajući svaki period svojim karakterističnim kreacijama, neprestano se obnavljajući.

Kuća Lancel luksuzni, brend specijaliziran za proivodnju torbi, uvijek je išla u korak s promjenama modernog društva te zahtjevima žena prema torbama i modnim dodacima.

Josephine Baker, Arletty, Jean Renoir, Bourvil, Edith Piaf - samo su neke od slavnih ličnosti koje su obilježile prošlo stoljeće i bili vjerni poklonici Lancela.

Davne 1927. Lancel je izbacio svoji mitsku "vrećastu" torbu. Toliko bezvremensku, da je ponovno izašla 60 godina kasnije, a 2006. godine nazvana je Premier Flirt.

Savršen izraz Lancelova znanja i kreativnosti, ikona French Légèreté, Premier Flirt se danas prilagođava svakom stilu.

image

PREMIER FLIRT by LANCEL

LANCEL


Upozorenje: Jedinstven model!

Na svakoj je ženi da kreira "svoj vlastiti Premier Flirt", napravljena po mjeri (da odgovara) u svakoj boji, u svakom obliku i u svakom i najmanjem detalju, zahvaljujući karti biljnih boja kojima se boji koža.

"Torba je odraz duše i pravo je zadovoljstvo zamisliti i napraviti kreaciju koja je bliski pratilac nečije unutarnje osobe", kažu u ovoj modnoj kući.

Kako bi odgovorili na zahtjeve za finim tipovima kože, Lancel po prvi puta predstavlja Premier Flirt izrađenu od teleće kože. Gustoća, matiran izgled, gipkost i mekoća dodira čine ovu kožu izvrsne kvalitete. Koža je obojena biljnim bojilima, što osigurava dugotrajnost. Naime, Lancel je pobornik ideje o bezvremenskoj torbi, torbi koja se prenosi s majke na kćer, daleko od kratkotrajnih manija i sezonskih IT torbi. Sva sofisticiranost i vrsnost finih kožnih dodataka je ponovo izmišljena.

Pogledajte samo neke od kombinacija boja u kojima dolazi PREMIER FLIRT by LANCEL.

image

PREMIER FLIRT by LANCEL

LANCEL
image

REMIER FLIRT TRICOLOR, 6450 KN

LANCEL
image

PREMIER FLIRT PYTHON, CRNA

LANCEL
image

PREMIER FLIRT, 6190 KN

LANCEL
image

PREMIER FLIRT PYTHON, SIVA

LANCEL
image

PREMIER FLIRT, 6190 KN

LANCEL
image

PREMIER FLIRT CROCO, SJAJNI, 6950 KN

LANCEL
Linker
18. travanj 2024 20:38