ZAŠTO NE?

Novo lice muževnosti: Ovi frajeri nose suknje i odlično im stoje!

Mislite da je Pitt jedina zvijezda koja se usudila odjenuti suknju? Izgleda da ovaj komad mnogim slavnim muškarcima uopće nije strani pojam.

Koliko ste puta čuli rečenicu poput ove: ‘‘Uf, ona je pomalo dominantna žena, definitivno nosi hlače u vezi!" Činjenica je da većina nas podsvjesno povezuje hlače (koje se tradicionalno smatraju muškom odjećom) s osobinama kao što su dominacija, otvorenost i odgovornost. Zašto je tako strašno vidjeti muškarca u suknji, ali ne i ženu u hlačama? Zar nismo u 21. stoljeću i svatko bi trebao nositi ono u čemu se osjeća dobro?!

Sjećate li se pjevača Thomasa Neuwirtha, drag queena koji je poznat po svojoj scenskoj personi Conchite Wurst? Privukao je međunarodnu pozornost 2014. nakon pobjede na Eurosongu, međutim njegov izgled ukrao je više pažnje nego njegova pobjednička pjesma. Izgleda da muškarci sa stavom itekako ruše ovaj modni tabu pa dolazimo samo do jednog zaključka- trebali bi više cijeniti muškarce u suknjama!

Božo Vrećo

Jedina osoba u Hrvatskoj koja toliko pažnje uspijeva ukrasti, ničim izazvan, samo svojom netipičnom pojavom je sarajevski princ sevdaha- Božo Vrećo! Umjetnik koji ruši sve predrasude, živi glazbu svakim uzdahom, a haljine mu pristaju bolje nego većini žena! Da, usuđujemo se to reći naglas! Podsjetimo, ekskuluzivno za Gloriju, glazbenik je priznao je da njegovi prijatelji kažu da ga kao čovjeka i umjetnika najbolje opisuje riječ - hrabrost!

image

Božo Vrećo

TONCI PLAZIBAT CROPIX

Gerard Butler

Tko nosi suknje bolje od Škota? Aposlutno nitko, a to nam dokazuje i škotski glumac Gerard Butler kojeg uvijek rado gledamo na televizijskim ekranima. Kad ugledamo njegove modne kombinacije, jasno nam je zašto je uvijek tako originalan!

image

Gerard Butler

WATTIE CHEUNG/PACIFIC COAST NEWS/PROFIMEDIA WATTIE CHEUNG/PACIFIC COAST NEWS/PROFIMEDIA

Oscar Isaac

Tko se sjeća američkog glumca Oscara Isaaca na filmskom festivalu u Veneciji Oscara Issaca? Ženama su tad gotovo ispale vilice na pod!I to sve zbog plisirane suknje za press turneju produkcije The Moon Knight.

David Harbour

Američki glumac David Harbour uvijek ističe da je njegova garderoba toliko skromna da se na društvenim mrežama šali da ima samo tri majice kratkih rukava. Stoga je on možda neočekivana zvijezda koja se pojavljuje u visokokonceptualnom fotografskom projektu Thoma Brownea u suknji. Glumac se oglasio na FaceTimeu obožavateljima nakon što su procurile njegove fotografije u suknji i poručio: "Nećemo se zaje**! Ako ću ovo napraviti, onda ću to odraditi vrhunski.”

Marc Jacobs

Popularni američki dizajner Marc Jacobs samo jedan u nizu muškaraca koji je suknje uvrstio u svoju uobičajenu svakodnevnu garderobu. Zašto ne, on modu živi od 0 do 24!

image

rMarc Jacobs

PACIFICCOASRTNEWS.COM/PACIFIC COAST NEWS/PROFIMEDIA

Princ Charles

U Ujedinjenom Kraljevstvu princ Charles najpoznatiji je kao princ od Walesa i vojvoda od Cornwalla. Međutim, njegova službena kraljevska titula također otkriva bliske veze obitelji sa Škotskom. Osim statusa vojvodstva i princa od Walesa, poznat je i kao vojvoda od Rothesaya i barun od Renfrewa u Škotskoj.

image

Princ Charles,

ANDY BUCHANAN/AFP/PROFIMEDIA

Travis Barker

Američki bunjar, Travis Baker na ceremoniji povodom Met Gale 2022. pojavio se u suknji koja nalikuje na škotski kilt. Savršeno je kombinirao svoj outfit sa suprugom Kourtney Kardashian, budući da su oboje bili u crno bijelim tonovima.

image

Travis Baker i Kourtney Kardashian

AVALON/AVALON/PROFIMEDIA

Harry Styles

Rijetki su ostali ravnodušni nakon što su vidjeli pjevača Harryja Stylesa u jednom od najpoznatijih časopisa 2020. u sasvim netipičnom izdanju. Za svoju prvu priču za naslovnicu Voguea, Styles je nosio različite ženske suknje u kombinaciji s jaknama i čarapama.

Russell Westbrook

Američki profesionalni košarkaš trenutačno je član NBA momčadi Los Angeles Lakers. U haljini Thoma Brownea pojavio se na Met Gali 2022. kada je dress kod glamuroznog eventa bio polaćeni glamur.

image

Russell Westbrook

LEV RADIN/DDP USA/PROFIMEDIA

Jaden Smith

Sin glumca Willa Smitha uvijek iskače iz zone komforta i ne voli biti dio dosadne mase. Čak je jednom prilikom twitao: "Kad obučem haljinu nastane novi trendovski val‘‘ Iako nije prvi, ili jedini muškarac koji nosi haljine, on je modna ikona za mlađe generacije, i super je vidjeti ga kako koristi svoju javnu platformu kako bi inspirirao druge da se opuštenije odijevaju.

image

Jaden Smith u suknji

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Linker
25. travanj 2024 09:11