Koji frajer

Nova modna ikona: Mladi glumac zna kako muškarci trebaju nositi biseri

Timothée Chalamet u Italiji promovira novi film ‘Bones at All‘, a na crvenom tepihu ruši modne stereotipe.

Da svoj styling za talijansku premijeru novog filma Bones at All nije začinio dvorednom bisernom ogrlicom, jednostavan crni džemper s motivom srca Timothéeja Chalameta prošao bi ispod modnih radara. No zbog tog detalja koji je ‘ukrao‘ od Harryja Stylesa, zvijezda franšize Dina mogla bi krenuti putem svog modnog uzora.

image

Timothée Chalamet s dvorednom bisernom ogrlicom i upečatljivim džemperom

MARIO CARTELLI/SOPA IMAGES/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Obojci se sviđaju naoko subverzivni elementi u odjevnim kombinacijama na crvenom tepihu, kao da jedva čekaju da im netko postavi pitanje:" Trebaju li se dečki toliko kititi i jesu li biseri rezervirani samo za žene?"

Odgovor se nameće sam po sebi: obojica izgledaju sjajno poigravajući se rodnim predrasudama u polju u kojem ih ne bi smjelo biti, modi.

image

Trend s biserima započeo je Harry Styles

ANA M. WIGGINS/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Glumac koji je u Rim, na premijeru filma snimljenog prema istoimenom romanu američke spisateljice Camille Deangelis, stigao iz Jordana, gdje snima nastavak Dine, osim bisera voli i dark kombinacije. Kako ih treba nositi, pokazao je prošle subote u Milanu, talijanskoj prijestolnici mode, kamo se zaputio zbog promocije novog filma, horora koji prati krvavi pohod troje tinejdžera kanibala.

image

Kožnate hlače i lakirane gležnjače

IPA/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Taj put posegnuo je za plisiranom košuljom bez rukava i pripadajućom maramom koju je nosio zataknutu za prsten. Kožnate hlače sjajno su upotpunile tu kombinaciju: subverzivni detalj taj put su bile njegove Gucci muške gležnjače od lakirane kože, na punu petu. Nije potrebno posebno isticati kako je odvažnim odabirom obuće (koju bi mu trendsetteri rado ukrali), privlačio zadivljene poglede.

image

Nakit kojim je upotpunio monokromatski modni odabir

IPA/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Drugi neobičan detalj bio je raskošan nakit na njegovim rukama, narukvice i prstenje od bijelog zlata, srebra ili čelika (sjajno nadopunjuju monokromatski modni izbor). Poslije ovakvog iskoraka trebala bi uslijediti Chalametove nove naslovnice u modnim magazinima: već je bio na coveru britanskog Voguea, stoga Harry Styles, čuvaj se!

Linker
24. travanj 2024 18:19