sunčana kolekcija

Nova kolekcija sunčanih naočala brenda Yalea slavi ženski duh i snagu

Predstavljena je nova kolekcija sunčanih naočala i dioptrijskih okvira ženskog brenda Yalea, talijanskog modnog diva DeRigo, u dvorani Caffe Capital Amadria Park Hotela u Zagrebu te je održana diskusija o značajkama brenda Yalea kroz slavljenje žena, njihovog duha i postignuća.

Povodom predstavljanja nove kolekcije sunčanih naočala i dioptrijskih okvira ženskog brenda Yalea, talijanskog modnog diva DeRigo, u dvorani Caffe Capital Amadria Park Hotela u Zagrebu održana je diskusija o značajkama brenda Yalea kroz slavljenje žena, njihovog duha i postignuća.

image

Iva Šulentić, Ljubica Jurič, Katarina Madirazza, Maja Bachler, Magda Milas, Vlasta Gyura

PRESS

Stvarajući brend Yalea, vizija tvrtke DeRigo bila je stvoriti brend naočala koji prihvaća i nadilazi modu, kako bi udahnuo snagu i samopouzdanje ženama. Tako je stvorena kolekcija naočala s izvrsnim omjerom kvalitete i cijene te dizajnom koji je bezvremenski, ali uronjen u sadašnjost. Proizvod je to koji ističe ljepotu svake žene, spajajući estetske i etičke vrijednosti s kojima se svaka žena može poistovjetiti. U nastojanju da podrži žene diljem svijeta, YALEA podupire program „Jače žene, jače nacije“ organizacije Women for Women International. Odajući počast ženama, kolekcija se sastoji od sunčanih i dioptrijskih modela naočala čija su imena ugravirana na unutarnjoj strani krilaca. Kolekcija ima za cilj promovirati suvremene žene podržavajući njihovu slobodu izbora, nagrađujući njihovu jedinstvenost, prirodnu ljepotu i talente.

image

Kolekcija ima za cilj promovirati suvremene žene podržavajući njihovu slobodu izbora, nagrađujući njihovu jedinstvenost, prirodnu ljepotu i talente.

PRESS

Lijepe, snažne i kreativne žene: slikarica Maja Bachler, pijanistica Vlasta Gyura, glavna urednica portala She.hr Ljubica Jurič, glumica Katarina Madirazza i Magda Milas, FINTECH A1, povezujući vrijednosti brenda Yalea, dale su odgovor na pitanja bezvremenske ljepote, elegancije, ženstvenosti, pozitivnosti i ženskog osnaživanja.

image

Vlasta Gyura

PRESS
image

Katarina Madirazza

PRESS
image

Magda Milas

PRESS
image

Maja Bachler

PRESS

Maja Bachler, sociologinja i slikarica, umjetničkoj sceni poznata od ranije svojim zadnjim likovnim ciklusom „La Folie“, tijekom diskusije podijelila je svoje misli o vlastitim umjetničkim djelima, a vezano za Yaleu i njezinu bezvremenost, iznijela je tezu kako ženska ljepota može biti bezvremena u svijetu koji se stalno mijenja i koji sugerira nove ideale ljepote. Iako se trendovi ljepote mijenjaju, postoje određene karakteristike koje se smatraju univerzalno privlačnima i koje su prepoznate kroz stoljeća. Posebno je istaknula žene koje ističu svoju jedinstvenost i bogatu osobnost i koje su često inspiracija mnogim ženama diljem svijeta. Završavajući svoje izlaganje navela je kako je ljepota subjektivna stvar koja vremenski promjenjiva, ali obilježena kulturom.

image

Magda Milas

PRESS

Svi su modeli različiti u detaljima, sofisticiranim kombinacijama acetata, metala i obojenog emajla u elegantnoj kromatskoj paleti boja. Anna, Maria, Marion, Amelia, Ella, Maggie, Steffi, Guo, Tania i Carme, mnoga su imena modela ovog lijepog brenda kojim se odaje počast ženama različitog podrijetla, kultura i profesija, koje nisu nužno slavne, ali koje su zagovarale svoje životne izbore, obveze i postignuća.

image
PRESS
image
PRESS
Linker
19. travanj 2024 11:26