JESEN/ZIMA 2022.

Nova kolekcija Ivana Alduka u znaku je rock glamura

Kolekciju su obilježile kratke, koktel i duge haljine u crnoj, zlatnoj, rozoj i zelenoj boji. Prate liniju tijela te naglašavaju žensku figuru i odaju moćan dojam.

Ivan Alduk, modno ime koje posljednjih desetak godina svojim radom i projektima oplemenjuje hrvatsku modnu scenu, predstavlja novu kolekciju "Game changer 2.0" za jesensko/zimski period.

image

Ženstvene siluete naglašavaju liniju tijela

SANJA JAGATIć
image

Kolekcija nosi naziv "Game Changer"

SANJA JAGATIć

Iako je posuta teksturama i ljuskicama, nova ALDUK kolekcija odiše onim rock glamurom kojim nas dizajner vraća na same početke svoje karijere i viziju moćne glam-rock žene.

"Game changer 2.0" je nastala prema modnom kalendaru svjetskih metropola, dakle početkom ove godine jer je iKmala svoju prezentaciju u našem milanskom showroomu, a sad je otkrivamo i hrvatskim kupcima i suradnicima. Točnije rečeno, otkrivamo večernji dio kolekcije, dok onaj urbani, dnevni dolazi uskoro. Kolekciju čini više od 50 modela i htjeli smo ju podijeliti na dva dijela", izjavio je dizajner.

image

Kratke, koktel i duge haljine dolaze u crnoj, zlatnoj, rozoj i zelenoj boji.

SANJA JAGATIć
image

Kolekciju čini više od 50 modela

SANJA JAGATIć

Kratke, koktel i duge haljine dolaze u crnoj, zlatnoj, rozoj i zelenoj boji. Prate liniju tijela, naglašavaju žensku figuru i odaju moćan dojam. Svaka haljina dolazi u nekoliko boja, a nose imena po talijanskim nazivima hrvatskih mjesta. Ivan nam je izjavio da je riječ "o spajanju talijanske i hrvatske modno-poslovne priče" te da više od toga ne smije odati.

"Mojim klijenticama je to bitno, ta mogućnost da se haljina izradi u drugoj boji, kraća ili duža, ili pak s rukavom. Takva sitna promjena ne čini nikakvu razliku estetici, a dobijemo zadovoljnu klijenticu koja jest epicentar moga rada. Modeli su izuzetno moderni, efektni i udobni, no uvijek je bolje uživo isprobati u Alduk Showroomu i sama donijeti sud", dodao je Ivan.

image

Kreacije nose imena po talijanskim nazivima hrvatskih mjesta

SANJA JAGATIć
image

Svaka haljina dolazi u nekoliko boja

SANJA JAGATIć

Pred objektivom Sanje Jagatić našla se Irena Božić, dok su make-up i kosa djelo Simone Antonović i Jasmine Salo (YS Parlour). Kolekcija je već dostupna u Alduk dućanu, a uskoro će svoje mjesto pronaći i na službenoj stranici ovog domaćeg brenda.

Linker
05. prosinac 2023 08:34