uz gloriju za 49 kuna!

Ni Jelena Rozga nije odoljela torbi s potpisom Saše Šekoranje: ‘Ona je moj suputnik za cijelo ljeto‘

Splitsku pjevačicu oduševila je ljetna torba koju je kreirao Saša Šekoranja, a koja se može kupiti uz limitirano izdanje Glorije – za ovo ljeto odabrala je plavi primjerak koji je nosiv uz sve kombinacije.

Umjetnik, florist i dizajner interijera Saša Šekoranja u suradnji s magazinom Gloria za ovo je ljeto pripremio pravu modnu poslasticu koja je već oduševila brojne poznate dame – platnenu torbu od recikliranog pamuka savršenu za sve ljetne kombinacije – bilo da je riječ o onima za plažu, šoping ili večernju šetnju.

Torbe dolaze u tri boje i s tri mediteranska motiva - s granom koralja, meduzom i morskom zvijezdom. Onu u boji mora za ovo je ljeto odabrala pjevačica Jelena Rozga. Uspješna Splićanka otkrila nam je čime ju je osvojila ova platnena ljepotica.

image
Jelena Rozga
PRIVATNI ALBUM

Kao iz snova! Saša Šekoranja nam je otvorio vrata svoje bajkovite vile u kojoj je osmislio limitiranu kolekciju Glorijinih torbi

„Obožavam sve što Saša Šekoranja napravi i stvara pa će i ova predivna torba biti moj svakodnevni suputnik. Hvala magazinu Gloria na divnoj inicijativi i što se priključila ne samo trendu nego i obvezi svih nas da pridonosimo očuvanju našeg planeta. Svijet ne možemo promijeniti sami i preko noći, ali svatko od nas može dati svoj vlastiti doprinos, baš poput ovoga”, rekla nam je Jelena.

image
Saša Šekoranja
privatni album

Platnena torba Saše Šekoranje može se kupiti na svim kioscima uz limitirano izdanje Glorije do 30. lipnja po cijeli od 49 kuna, a osim Jelene nose je i brojne druge poznate dame poput Leonarde Lončar, Sanje Doležal, Ljupke Gojić Mikić, Helene Šopar Zadro, Barbare Kolar, Nevene Rendeli Vejzović, Ide Prester...

image
Sanja Doležal, Ljupka Gojić MIkić, Helena Šopar Zadro
PRIVATNI ALBUM
image
Leonarda Lončar
FOTOGRAFIJE: PRIVATNI ALBUM
image
Barbara Kolar, Ida Prester i Nevena Rendeli Vejzović
PRIVATNI ALBUM

Leonarda Lončar svoju platnenu torbu nosi u svim prilikama: ‘Od dućana do šetnje i igre s djecom u prirodi‘

Linker
12. travanj 2024 00:30