Getty Images
za poseban dan

Ne koštaju bogatstvo: Neodoljive haljine za vjenčanje koje možete nositi i kasnije

Kada je u pitanju priprema za vjenčanje, jedno pitanje se uvijek nameće - što obući za taj dan? Kao gošća ili kuma možete zasjati i u svečanim haljinama povoljne cijene u kojima ćete i dalje izgledati jednako glamurozno.

Neka općepoznata pravila već svi znaju - gošće nikako ne bi trebale zasjeniti mladenku, pa se bijela boja treba izbjegavati, osim ako je riječ o bijeloj haljini na kojoj prevladava određeni uzorak. Prozirne tkanine, izazovne minice i duboki dekolte također je nešto što treba zaobilaziti kada je u pitanju izbor haljine za ovakvu svečanost.

U aktualnoj ponudi trgovina mogu se pronaći zanimljivi krojevi i modeli haljina koji su odličan izbor za vjenčanje, no i neku drugu svečanost koja vas očekuje na proljeće ili ljeto.

Elegantne slip haljine, materijalom bogati plisirani modeli ili oni koji su ukrašeni decentnim cvjetnim uzorkom ili čipkom nameću se kao izbor u kojem ćete izgledati profinjeno, a nakon vjenčanja neće skupljati prašinu u ormaru već mogu poslužiti za razne druge prilike.

ROME, ITALY - JULY 09:  Model and designer Tatiana Korsakova attends the Valentino 'Mirabilia Romae' show in Rome on July 9, 2015 in Rome, Italy.  (Photo by Franco Origlia/Getty Images for Tatiana Korsakova)
Getty Images

Kada su u pitanju modni dodaci, efektne clutch torbice ili one minijaturne upotpunit će kombinaciju. Za tople dane trendi sandale s tankim remenčićima čine odličan spoj s haljinama, a za klasičan završetak modne priče odaberite uvijek elegantne salonke u neutralnim ili jarkim bojama, ovisno o nijansi odabrane haljine.

Budite umjereni pri odabiru nakita i na kraju, bitno je da se u haljini, kombinezonu ili sve popularnijim sofisticiranim odijela osjećate udobno kako bi neometano mogli uživati u slavlju i plesanju na podiju.

Linker
13. travanj 2024 11:12