KOME BOLJE STOJI?

Na dejtu u istoj majici: Trudna Rihanna i Hailey Bieber oživljavaju veliki trend 90-ih

Nakon glamura dodjele Oscara, trendseterice su se opustile uz svoje jače polovice i pokazala vrlo slična izdanja.

Nakon glamuroznih toaleta na crvenom tepihu Oscara i Vanity Fair Partyja, Rihanna i Hailey Bieber "uskočile" su u udobne dnevne stylinge - i to gotovo identične. Trendseterice su odlučile iskoristiti sunčani dan u West Hollywoodu za šetnju sa svojim partnerima, Justinom Bieberom i ASAP Rockyjem, i pritom pokazale ležerne, ali chic stylinge u duhu devedesetih.

image

Hailey i Justin Bieber družili su se uz ručak

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Supružnici Bieber družili su se uz ručak u popularnom bistrou Great White, a zatim su u dobrom raspoloženju prošetali držeći se za ruke. Haileyin styling izgledao je kao da je ispao iz sitcoma devedesetih - prugastu plavu Loewe polo majicu uparila je s vintage Levi‘s 501 trapericama i oversized kožnom bomber jaknom iz second hand shopa Previously Known. Ipak, ovom je unisex "dad style" izdanju manekenka dala nešto ženstveniji zaokret uz pomoć Botteginih kožnih natikača s visokom petom i trendi Miu Miu torbice.

image

Rihanna i ASAP Rocky ‘uhvaćeni‘ su u shoppingu

SPOT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Rihanna je za shopping s ASAP Rockyjem odabrala istu Loeweovu majicu kao Hailey, no obukla ju je na nešto drugačiji način. Pjevačica je poznata po odvažnim trudničkim lookovima, a ovoga je puta podvila široku polo majicu kako bi naglasila svoj zaobljeni trbuščić. Baš kao i Bieber, odlučila se za isprane traperice niskog struka, no spojila ih je s udobnim Timbaland čizmama i Louis Vuitton clutch torbicom u obliku kovčega.

Linker
20. travanj 2024 09:31