PRESS
NOVA KOLEKCIJA

MICAKATAPEPA: Novi komadi koji slave ljepotu i jedinstvenost međimurskog dijalekta

Predstavljena MICAKATAPEPA 2023. capsule kolekcija brenda Xenia Design.

Predstavljena MICAKATAPEPA 2023. capsule kolekcija brenda Xenia Design.

Godine 2006. hrvatski brend Xenia Design prvi je puta predstavio kolekciju MICAKATAPEPA, a upravo je izašla nova MICAKATAPEPA 2023 capsule kolekcija. Ukorijenjena u srcu bogate međimurske jezične baštine, kolekcija nastavlja slaviti ljepotu, jedinstvenost i različitost međimurskog dijalekta.

image
PRESS

Unutar MKP 2023 kolekcije, nalaze se novi komadi kao i redizajnirani bestseleri, a svaki od njih je izrađen od najfinijih tkanina, osiguravajući udobnost i prenoseći jedinstveni stil po kojemu je brend Xenia Design prepoznatljiv već više od 35 godina. Od majica i topova do majica s kapuljačom i šilterica, MKP dizajn utjelovljuje nosivost i individualnost.

Prepoznatljiva crno-bijela paleta boja, naglašena upečatljivim grafičkim dizajnom duhovitih fraza, koje obećavaju da će izazvati iznenađenje i oduševljenje kod svih koji ih sretnu, znali oni za njih ili ne.

image
PRESS

image
PRESS

Bit MICAKATAPEPA-e seže daleko izvan mode, a to je usmjeravanje pažnje na važnost očuvanja bogatstva i raznolikosti međimurskog dijalekta.

image
PRESS

image
PRESS

Uz capsule kolekciju MICAKATAPEPA 2023, ponovno možete otkriti tradiciju u suvremenom dizajnu. Kolekcija je premijerno dostupna na manifestaciji Porcijunkulovo u Čakovcu na Trgu Republike koja traje još do 2.8. od 9 do 23 sati. Osim toga, u tijeku je nagradna igra na Xenia Design Facebook i Instagram profilu u kojoj možete osvojiti MICAKATAPEPA majicu! Sve ostale detalje o brendu i kolekciji možete pronaći na poveznicama: Facebook i Instagram.

image
PRESS
Linker
27. travanj 2024 08:54