must have za proljeće

Ljupka Gojić Mikić odlično nosi dugu cvjetnu haljinu! Pronašli smo najljepše komade iz naših dućana

Maxi haljine i ove godine su na tronu. Svaka fashionistica želi barem jedan primjerak u svom ormaru jer osim što su udobne i praktične – izgledaju glamurozno i u običnim dnevnim kombinacijama uz tenisice

Dugačke haljine s cvjetnim uzorkom neizostavne su svake nove proljetno ljetne sezone. Osim što na ulice donose dašak romantike i udobne su i prozračne zbog čega ih žene naprosto obožavaju. Savršeno pristaju uz visoke tenisice, a upravo je takvu kombinaciju ovih dana isfurala Ljupka Gojić Mikić.

Haljine dugih rukava rješenje su za sve modne nedoumice, a idealne za prijelazno razdoblje i prevrtljivo vrijeme. Zato se i tijekom jesenskih dana, ali i s dolaskom proljeća jednostavno nameću kao must have komad za sve prilike, a zasigurno nećete pogriješiti odaberete li neku sa sitnim floralnim ili velikim i upadljivim cvjetnim printom.

Najbolje i najlošije na Oscarima! Pitali smo domaće dizajnere tko je briljirao, a kome bolje da se nije ni pojavio

Odvažni detalji dižu raspoloženje i u najtmurnijim danima. Cvjetni uzorak u modnoj industriji ne jenjava i postao je, baš poput male crne haljine – modni klasik. Zavirili smo u ponudu high street dućana i uvjerili se da su prepuni maxi haljina, a za vas smo odabrali najljepše.

image
Haljina s printom Mango, 349,90 kn
MANGO
image
Pareo haljina Zara , 399,90 kn
ZARA
image
Haljina s uzorkom, Reserved 299, 90 kn
RESERVED
image
Haljina od šifona , Reserved 399, 90 kn
RESERVED
image
Duga haljina, Massimo Dutti 949,90KN
MASSIMO DUTTI
image
Haljina s cvjetnim uzorkom, Mohito 229.90 kn
MOHITO
image
Haljina cvjetnog uzorka Massimo Dutti, 499, 90 kn
MASSIMO DUTTI
Linker
19. travanj 2024 04:16