inspiracija

Kate Hudson zna kako nositi čizme na punu petu koje su hit i ove zime

Ovaj model postao je popularan početkom 2010-ih i jedan je od onih koji izaziva kontroverze jer ga neki ili obožavaju ili ne mogu smisliti. Donosimo vam i prijedloge nekoliko sličnih komada za svačiji budžet.

Poznata 44-godišnja glumica Kate Hudson s osmijehom na licu prošetala je ulicama New Yorka u visokim čizmama iznad koljena na punu petu. Cijeli look je uparila s midi traper suknjom s dubokim prorezom po sredini, džemperom na prugice i bež kaputom od umjetnog krzna.

image

Kate Hudson hodala je sa smješko ulicama New Yorka u čizmama na platformu

RW/MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Čizme su svake zime naravno najtraženiji komad obuće, no trendovi se nerijetko mijenjaju iz godine u godine. Sudeći po ovoj sezoni nosi se gotovo sve: od žarkih boja i uzoraka, do uvijek popularnih jednobojnih gležnjača s krznom pa do čizama iznad koljena. Od tankih potpetica, pa do pune pete kakve vole nositi i poznate dame poput Hilary Duff i Lindsay Lohan.

image

Neki spomenute čizme vole te ih nose iz sezone u sezonu, dok drugi nisu njihovi obožavatelji

KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK

Za spomenute čizme koje je nosila zvijezda filmova "Kako se riješiti frajera u deset dana?" i "Nije zlato sve što sja", svatko ima različito mišljenje. Neki ih obožavaju te ih nose iz sezone u sezonu, dok ih drugi jednostavno ne mogu smisliti. Ipak, iako je riječ o čizmama koje iako imaju visoku potpeticu, su izrazito udobne. Osim 44- godišnje glumice, slične čizme je lani na Tjednu mode u Parizu nosila pjevačica Rita Ora koja je odabrala čizme na punu petu s platformom. Posljednjih godina svjedoci smo da su cipele na platformu sve popularnije među influencerima i trendsetericama pa stoga i ne iznenađuje što ih i hollywoodske zvijezde vole nositi.

image

Rita Ora je također nosila po mnogima "kontroverzne" čizme

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Prednost kod ovih čizmi, osim što pružaju udobnosti, je ta što se mogu nositi uz dnevne i večernje varijante pa su tako idealne za odlazak na posao, ali i stylish večernji look. Također idu i na pufer jakne, a odlične su i za kišne dane jer se mogu iskombinirati uz baloner. Donosimo vam nekoliko sličnih komada za svačiji budžet.

image

Crne čizme Anna Field 54€; crne čizme Kazar 191.99€; smeđe čizme Aguirr 48€

PRESS/GLORIA EDIT
image

Čizme Azalea Wang 100€; smeđe čizme Azalea Wang 120€ i Steve Madden čizme sa šljokicama 100€

PRESS/GLORIA EDIT
Linker
19. travanj 2024 03:12