KARAT JEWELRY

Ivana Mišerić ponovno u ulozi modela: U raskošan nakit s pozlatom i biserima zaljubit ćete se na prvu

Bila je zaštitno lice i La Dolce Vita kolekcije ovoga ljeta inspirirane talijanskim načinom života. U novoj kolekciji fokus je na pozlati i biserima, a ove jednostavne komade možete nositi u baš svim životnim prilikama.

Cool, edgy, raskošna, jedinstvena, ženstvena i sexy, najbolji je opis nove kolekcije domaćeg brenda nakita Karat Jewelry. S biserima u glavnoj ulozi, kolekcija je dobila i znakovito ime - "Edgy Pearls Rendez-Vous".

"Kolekcija je nastala u želji da kreiramo neobičan spoj: klasični biserni nakit s modernim stavom, nosiv u svim prilikama", ističe dizajnerica brenda Rene Krasnić Velicki.

image

Ivana Mišerić u ulozi modela

KARMEN POZNIC BOZIC

Zaštitno lice kampanje i ovoga puta utjelovila je prekrasna Ivana Mišerić, koja uz zajedničke epitete koje dijeli s kolekcijom, sjajno predstavlja "Edgy Pearls Rendez-Vous" djevojku.

image

Povremeno odradi pokoju kampanju za brendove.

KARMEN POZNIC BOZIC

Raskošna kolekcija sastoji se od sedam modela bisernih ogrlica, četiri modela bisernih naušnica, narukvica i prstenja, napravljenih ručnim radom s biserima premium kvalitete. Ekskluzivan dizajnerski nakit dostupan je u srebru, 18k pozlati, rose gold pozlati te žutom i bijelom zlatu. Ogrlice, naušnice, narukvice i prstenje se mogu stilizirati kako na glamuroznu haljinu, tako i na obični t-shirt i traperice, dok se naušnice mogu nositi individualno ili slagati u popularni "ear candy".

image

Ivana Mišerić

KARMEN POZNIC BOZIC

Kolekcija je napravljena u "mix and match" stilu u kojem se slaže jedinstvena kombinacija koja najbolje odražava svaku osobnost. Sve o biserima, koji u nakitu predstavljaju vječnu klasiku, možete pronaći na Instagram i Facebook profilima Karat Jewelry-ja, kao i na www.zlatarnicekarat.com.

Čitajte i: Nakit kao hommage devedesetima: Nova kolekcija domaćeg brenda idelana je kao poklon

image

Edgy Pearls Rendez-Vous kolekcija

KARMEN POZNIC BOZIC
Linker
22. ožujak 2023 06:58