Promjena dužine

Idu uz svaki stil: Ove jeseni nose se maksi traper suknje

Suknju od trapera koja seže gotovo do poda zahvalno je imati u ormaru jer se lako nosi u ležernim, poslovnim i večernjim stylinzima.

Neko se vrijeme pričalo samo o mini i mikro suknjama, pa i onima od trapera koje su najčešće prvi modni izbor za ljeto, a u međuvremenu, svoje mjesto u modnoj ponudi našle su maksi traper suknje. Modeli koji sežu ispod koljena ili idu sve do poda u kratkom roku su postali novi omiljeni modeli u dnevnoj garderobi - jednostavno ih je kombinirati, udobne su i prilagodljive različitim prilikama.

Maksi traper suknje kao ovogodišnji trend naslanjaju se na stil kakav se nosio početkom tisućljeća, pa je ukupni dojam često grunge ili buntovan, a dodatno se pojačava ako se suknje od traper kombiniraju s robusnim čizmama ili gležnjačama. Jasno, u ovom prijelaznom razdoblju dobro će se slagati s kaubojkama, a dobro izgledaju uz tenisice, balerinke ili slingback cipele na nisu petu - ovisno o ostatku modne kombinacije.

Kako volimo slojevito odijevanje, predlažemo ih u kombinaciji s majicom kratkih rukava ili s tank topom te kardiganom, traper jaknom za all denim look ili robusnom kožnom jaknom, za grunge izgled. Nosite ih i uz košulju, začinite je tankim remenom u struku i zanimljivom torbicom.

image

Duga traper suknja Zara 25,95 eura)/ podrapana traper suknja Scotch&Soda; Europa 92 (105 eura)

launchmetrics.com/spotlight/PROMO
image

Midi suknja mango (45,99 eura)/ isprana midi suknja Bershka (29,99 eura)/ midi suknja s prorezom Diesel (175 eura)

launchmetrics.com/spotlight/PROMO
image

Midi suknja sa sjajem Zara (29,95 eura)/ midi suknja od organskog pamuka & Other Stories (89 eura)

launchmetrics.com/spotlight/PROMO
Linker
24. travanj 2024 15:26