OGRANIČENA KOLEKCIJA

Fendi predstavio novo izdanje svoje kultne Peekaboo torbe

Modni gigant je ograničenom kolekcijom torbi i modnih dodataka proslavio Nacionalni dan ručnih torbica, koji se u SAD-u obilježava 10. listopada.

Talijanski modni gigant Fendi izbacio je mini "capsule" kolekciju za jesen/zimu 2022., nazvanu po jednom od njihovih najpoznatijih modela torbica - Peekaboo. U novoj, ograničenoj kolekciji kultni je model iz 2008. godine predstavljen u sasvim novom ruhu.

Fendi je ovom serijom proslavio Nacionalni dan ručnih torbica, koji se u SAD-u obilježava 10. listopada, a kolekcija će biti dostupna u odabranim buticima i online.

Klasični Peekaboo je pojednostavljen, što je rezultiralo vrlo minimalističkom i luksuznom linijom torbi elegantnih proporcija. Dizajn je upotpunjen makro šavovima u kontrastnim bojama, koje kao da vraćaju Fendi njegovim korijenima i minijaturnim umjetničkim djelima.

Redizajnirani Peekaboo dolazi u novim veličinama, uključujući srednje, male i mini torbice. Paleta boja je neutralna, ali ne i monotona, te su torbice dostupne u crnoj, bijeloj, "camel" smeđoj i boji mente. Predstavljena je Micro Peekaboo, još manja verzija torbe, koja kao dodatna oprema i krasi je isti zmijski uzorak kao i torbe pune veličine.

Iako je ova torbica izvorno bila namijenjena ženama, Fendi je sada predstavio i kolekciju za muškarce, koja sadrži srednju i mini Peekaboo torbicu od kože u bojama asfalta i devine dlake, a upotpunjene su podesivim naramenicama.

Osim torbi, Peekaboo kolekcija sadrži i pletene dodatke od kašmira - kape, šalove i štitnike za uši, čija je paleta savršeno usklađena s nježnim bojama luksuznih torbica.

Linker
18. travanj 2024 08:43