MODNA PETICA

Elsa Hosk bojama protiv siječanjske depresije: Zavidnu liniju pokazala predimenzioniranim komadima

Slavna manekenka održala je modnu lekciju u kombinaciji sive i zelene, a najveću pažnju privukli su njezini nevjerojatni ‘trbušnjaci‘.

Švedska manekenka i top model Elsa Hosk poznata je po modno odvažnim kombinacijama kojima ističe svoju zavidnu liniju. Dok odmara od majčinskih obaveza oko malene Tuulikki Joan, kćerkice koju je dobila u veljači prošle godine s britanskim biznismenom Tomom Dalyjem, održava modne lekcije rezervirane za žene s karakterom.

image

Slavna manekenka dok odmara od majčinskih obaveza održava modne lekcije!

RACHPOOT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ovoga puta, Viktorijina anđelica pozirala je u širokim i elegantnim sivim hlačama koje je uparila s predimenzioniranim "crop" sakoom popularne izblijedjele mint zelene boje dok je u ruci nosila upečatljivu zelenu torbicu trendi oblika mjeseca.

Ležernu, a nesvakidašnju modnu kombinaciju manekenka je zaokružila bijelim tenisicama i sunčanim naočalama, dok je kosu ostavila raspuštenom.

Čitajte i: Modni recept protiv siječanjske depresije: Pronađite ‘dopaminske‘ kreacije u top bojama sezone!

Predimenzioniranim outfitom još je jednom pokazala istaknute trbušnjake manekenka koja raspoloženje najdepresivnijeg mjeseca u godini podiže trendi odjevnim koloritom.

Aktualne kolekcije trgovina trenutno su prepune odjevnih predmeta i modnih dodataka intenzivnih ružičastih, plavih, zelenih i crvenih nijansi koje zimsku modnu sezonu čine razigranom i veselom u inat sivim zimskim danima.

Čitajte i: Modni statement kao prvi trend u 2022.: Hit komade nose Kendall Jenner, Hailey Bieber, Irina Shayk, ali i Severina

Leatrice Eiseman, izvršna direktorica tvrtke Pantone, ovaj trend objašnjava sklonošću suvremenih dizajnera kontrastu, ali i promjenom životnog stila kupaca. “Suvremeni način života podrazumijeva svakodnevnu aktivnost u bilo koje doba godine, a živahne nijanse podižu raspoloženje i energiju”, izjavila je Eiseman.

Linker
24. travanj 2024 04:20