U fokusu

Elegancija koja ne izlazi iz mode: Omiljeni modni dodatak ove sezone je od zlata

Lice nove kampanje je prelijepa Antonija Topić, dok je profinjeni ugođaj moderne, a istovremeno elegantne žene koja Zaks nakit nosi u svim životnim prilikama i prilagođava ga stylingu, osjećaju i trenutku.

Zaks kolekcija za jesen/zimu 2020. donosi nam pregršt neodoljivog nakita, a u fokusu su svevremenski zlatni komadi i elegancija koja nikada ne izlazi iz mode.

Ove sezone sve se vrti oko zlatnog nakita decentnog dizajna koji se layeringom nadograđuje ovisno o prigodi i modnoj kombinaciji. Nosi se nekoliko elegantnih lančića različitih dužina sa zanimljivim privjeskom, tanke zlatne narukvice, više komada prstenja.

image
Ove sezone sve se vrti oko zlatnog nakita.
SANJA JAGATIĆ

Završni touch daju naušnice - one upečatljive ili pak jednostavne - upotpunit će vaš outfit i u trenu ga transformirati iz casual u profinjeni.

Pravila kod boje nakita nema. Poželjno je međusobno kombinirati i bijelo i žuto zlato, a od motiva nezaobilazni su okrugli medaljoni koji se mogu gravirati, srce ukrašeno cirkonima, stilizirani križić, infinity...

U trendu su višebojni cirkoni koji se nose na privjescima, prstenju, narukvicama, a stilistica Ivana Pavić izvrsno ga je u Zaks kampanji iskombinirala s bijelim, bež i sivim odjevnim komadima minimalističkog dizajna.

image
U trendu su višebojni cirkoni koji se nose na privjescima, prstenju, narukvicama.
SANJA JAGATIĆ

Lice nove kampanje je prelijepa Antonija Topić, dok je profinjeni ugođaj moderne, a istovremeno elegantne žene koja Zaks nakit nosi u svim životnim prilikama i prilagođava ga stylingu, osjećaju i trenutku ovjekovječila Sanja Jagatić. Make up potpisuje Sanja Agić, frizuru salon Evelin, a manikuru Manifaktura Nail Bar.

image
Pravila za boju nakita nema!
SANJA JAGATIĆ

Potražite svoje zlatne komade u Zaks poslovnicama i zablistajte!

Zaks - oduševi svaki put, uvjerite se i sami.

Linker
20. travanj 2024 03:10