ZNAMO GDJE JE KUPITI

Duplić viralne Skims haljine osvojio TikTok: ‘Identične su, a kopija košta samo 18 eura!‘

Društvene mreže preplavile su kopije viralne bodycon haljine Kim Kardashian, no najviše je pozitivnih reakcija izazvala verzija koju je u posljednjoj kolekciji izbacila Bershka.

Kim Kardashian je u ožujku 2021. u sklopu svoje linije odjeće za oblikovanje SKIMS izbacila Lounge Slip haljinu, koja se rasprodala brzinom svjetlosti. Ova klasična bodycon duga haljina ubrzo je postala viralna na TikToku, a čini se kako potražnja za njom i dalje samo raste.

image

SKIMS haljina

SKIMS

Da je ova dnevna haljina, čija je cijena 78 dolara, itekako vrijedna "hypea" potvrdile su brojne modne influencerice i blogerice. Izrađena mješavine modala i spandexa, osmišljena je da savršeno prianja uz tijelo, naglašavajući obline i figuru. Kim je predstavila čak sedam varijanti ovog modela u različitim bojama (uključujući njezinu prepoznatljivu bež nijansu), a fast fashion brendovi nisu dugo čekali da proizvedu "dupliće" Kardashiankinog bestsellera.

image

Bershka haljina

BERSHKA

Društvene mreže uskoro su preplavile kopije s Amazona i Sheina, no najviše je pozitivnih reakcija izazvala haljina koju je u posljednjoj kolekciji izbacila Bershka. Britanska trendseterica Lydia Fleur Hargreaves prije nekoliko je dana objavila video u kojem uspoređuje originalnu SKIMS haljinu u crnoj boji s Bershkinom.

@lydiafleurfashion Run to Bershka girls ??‍♀️??‍♀️??‍♀️ #skimsdupe #bershkadress ♬ original sound - Lydia Fleur

"Doslovno ne možete uočiti razliku, a jedna košta četiri puta manje od druge. Identične su. Ako želite Skims bez da potrošite puno novca, otrčite do Bershke", rekla je Lydia nakon što je pred kamerom isprobala obje haljine. Inače, Bershkin model dostupan je za kupnju u Hrvatskoj u pet različitih boja po cijeni od 17,99 eura.

Linker
19. travanj 2024 13:39