BADIĆ O KOJEM SVI PRIČAJU

Dua Lipa protiv svih pravila! Pjevačica odabrala heklani badić za pamćenje, evo gdje možete nabaviti ‘domaću‘ verziju

Jedna od najpopularnijih pop pjevačica današnjice, Dua Lipa poznata je po modnim kombinacijama koje odišu karakterom, a sada je pozirala u badiću koji je postao glavna tema mnogih razgovora.

Ovoga ljeta Instagram profil jedne od najvećih pop zvijezdi današnjice, Due Lipe bogat je inspirativnim modnim kombinacijama, a najveću pažnju privukla je jednom od posljednjih fotografija na kojoj pozira pored bazena u mini pletenom kupaćem kostimu.

image
Pjevačica je pozirala pored bazena.
PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

Dok se donji dio sastoji od heklane prednjice koja se veže tankim vrpcama, po sličnom principu napravljen je i gornji dio badića kojeg će modna scena zasigurno zapamtiti.

image
Modni stručnjaci ovu su kreaciju nazvali ultimativnim badićem sezone.
PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

Iako za plažu ili bazen uvijek vrijedi pravilo manje je više, Dua Lipa se odlučila suprotstaviti modnim pravilima pa je uz badić veselih boja izabrala roze glomazne naočale i upečatljiv nakit od raznobojnih perlica, koji ovoga ljeta slovi kao must have.

image
Pjevačica je badić iskombinirala sa šarenim modnim dodacima.
PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

Čitajte i: Dua Lipa nova je Versace djevojka: Ne zna se tko je uzbuđeniji zbog suradnje na koju se dugo čekalo

Modni stručnjaci ovaj badić smatraju ultimativnom modnom krpicom sezone, a fanovi su, kao i svakom objavom brinete kosovskih korijena, naprosto oduševljeni.

image
MARE Bikini Set - 770.00 Kn
MY CHOICE

Visoko na ljestvicama trendova ove godine kotira "kukičana" moda, a slični modeli badića kod nas se mogu pronaći u kolekciji još uvijek relativno novog, ali vrlo popularnog dizajnerskog brenda na modnoj sceni - My Choice osnovanog u svibnju 2018. godine.

image
KORINA Bikini Set - 800.00 Kn
PETRA MIKSIK

Čitajte i: Kraljica nota i stila: Dua Lipa nova je modna ikona, genijalno spaja retro i moderne komade

image
TERRA Bikini Set - 880.00 Kn
MY CHOICE

Slavonski brend manekenke Lidije Lešić proizvodi se od prirodnog pamuka, a osim što nudi naušnice od prirodnog drveta i pamuka u raznim bojama, nudi i torbice s drvenim ručkama, ali i badiće koji su ove godine apsolutni must have.

Linker
18. travanj 2024 05:36