INSTAGRAM
ZAGLAVILA U ČIZMAMA

Čizme koje je na sebe navukla i Victoria Beckham dovele Paris Hilton u probleme

MSCHF prema sve sudeći ima novi hit jer su svoj model "jubmo"čizama spojili s nekad omraženim "crocsicama", a već su ih se domogle i Victoria Beckham i Paris Hilton koja je u njima - zaglavila.

MSCHF prema sve sudeći ima novi hit jer su svoj model "jubmo"čizama spojili s nekad omraženim "crocsicama", a već su ih se domogle i Victoria Beckham i Paris Hilton koja je u njima - zaglavila.

Paris Hilton ambasadorica je nove suradnje umjetničkog kolektiva MSCHF i brenda Crocs. Naime, nakon što su velike crvene čizme početkom godine postale viralne, MSCHF upustio se u suradnju s popularnim brendom poznatim po "ružnim" natikačama i kreirao model koji ima prepoznatljive elemente oba brenda. Zadržali su siluetu robusne čizme koja izgleda kao da je "ispala" iz crtića, crvenu boju zamijenili žutom, a dodali su i rupice - prepoznatljive za brend Crocs.

Paris je upravo za taj upečatljivi model postala ambasadorica, a doprinijela je i viralnosti novog projekta s obzirom na to da je podijelila video u kojem se na snimanju reklame ne može izvući iz čizama. U žutom, uskom kombinezonu sjedi na stolici dok joj asistentica pokušava pomoći u skidanju "jumbo" čizme. Obje su se dobro pomučile, vrištale i borile s čizmom, ali na koncu su uspjele i pritom dobro zabavile sve na setu.

U svakom slučaju, Big Red Boots dobivaju zanimljivog nasljednika oko kojeg su mišljenja podijeljena. Dok neke podsjeća na Spužvu Boba, drugi ne vide smisao u rupičastim čizmama. Doduše, ti očigledno nisu upoznati s radom umjetničkog kolektiva koji je nedavno okrenuo popriličnu svotu na najmanjoj torbici na svijetu - manjoj od zrna soli.

Unatoč tome što su se mnogi narugali novom modelu velike čizme, da i Big Yellow Boots čeka uspjeh na tržištu pokazala je Victoria Beckham koja je odbacila štikle i umjesto njih obula žute MSCHF x Crocs čizme. I to nakon što je prije par godina izjavila kako bi "prije umrla nego nosila ‘crocsice‘". Čini se da zaista vrijedi ona - nikad ne reci nikad.

image

Ni Victoria nije mogla odoljeti novim hit čizmama

VICTORIA BECKHAM/INSTAGRAM

Osim Paris i Victorije, čizme su već nosili i reperi Tommy Cash te Maluma koji su u njima, naravno, privukli mnogo pozornosti. Maluma je na svom Instagramu znakovito poručio - "Znate koga ste prvog vidjeli u žutim čizmama", najavljujući da će i one postati viralne kao i njihove prethodnice, dok je Cash u svojem modelu stigao na reviju dizajnera Ricka Owensa. On je cijelu priču podigao na novu razinu jer je na reviju stigao odjeven kao pantomimičar pa je time privukao još više pozornosti.

Linker
27. travanj 2024 09:19