NATALIE BALMIX

Baš poput dijamanta: Znamo sve detalje o najupečatljivijem kostimu ovogodišnje Dore

Već nakon nastupa u polufinalnu Dore svi su govorili o looku pjevačice Natalie koja je i u finalnoj večeri doslovno - zablistala. Razgovarali smo s kreatorom njezinog kostima, crnogorskim dizajnerom i stilistom Lazarom Ilićem koji se pobrinuo da Natalie za pjesmu "Dijamanti" nosi "dijamantni" look.

Ako ste nečiji kostim morali primijetiti na ovogodišnjoj Dori, to je neupitno bio onaj pjevačice Natalie Balmix koja je za izvedbu svoje pjesme "Dijamanti" odabrala kostim u kojem je doslovno zablistala. A da dijamante dočara svojim outfitom pobrinuo se crnogorski dizajner i stilist Lazar Ilić koji nam je otkrio detalje looka.

image
RENATO BRANĐOLICA/HRT

Iako na prvi pogled izgleda kao da Natali nosi haljinu, radi se o suknji te šljokičastoj dolčeviti preko koje nosi ručno rađen topić od Swarovski kristala brenda Body Chain, dok je cijeli look zaokružen jednako "dijamantnim" rukavicama.

"Posebno za ovu priliku izradili smo 10 prstena s kristalima koje nosi preko rukavica koje su dio dolčevite te ogrlicu koja na sebi ima iste kristale kao i na prstenju. U potpunosti sam se posvetio i najsitnijem detalju u osmišljavanju kostima pa sam presretan što je naš trud prepoznat i što svi pričaju o njezinom nastupu", kazao je Lazar i dodao kako je kostim u kojem gledamo Natalie treća verzija looka.

image
RENATO BRANĐOLICA/HRT

"Nisam bio sretan zbog promjena, ali na kraju je ispalo savršeno i po reakcijama ljudi rekao bih da smo napravili dobar posao", poručio je i otkrio kako je Natalie odlična za suradnju jer vjeruje svojim suradnicima.

image
RENATO BRANĐOLICA/HRT

"Natalie je cura sa stavom, ali vjeruje svojim suradnicima pa se tako lakše postižu dobri rezultati. Od prvog trenutka sam imao kreativnu slobodu oko njezinog kostima i kostima plesačica koje s njom nastupaju. Pripreme za izradu kostima trajale su dvadesetak dana, a kako se bližio dan nastupa tako smo ga samo nadograđivali", kazao nam je Lazar koji je vrlo popularan na srpskoj estradnoj sceni, a već neko vrijeme i živi u Beogradu. Na pitanje koliko "dijamanata" je potrebno za tako blještavu kreaciju, s osmijehom nam je odgovorio - "samo je jedan bitan, a to je Natalie!"

Linker
16. ožujak 2024 17:56