Nepogrešiva!

Anne Hathaway na Sundance stigla u pernatoj jakni, sve oduševila kad ju je skinula

Statement jakna i čizme na vezanje u kombinaciji s haljinom koja se poigrava konceptom korzeta styling je koji definitivno vrijedi iskopirati.

Zbog posebnog smisla za modu, američka glumica Anne Hathaway postaje ikona stila jer njezin način odijevanja zaslužuje da ga se iskopira. Ne radi se tu samo o dobrom izboru stilista i vlastitom osjećaju što bi trebalo izabrati za konkretnu prigodu, nego i o potrebi da neočekivanim, "subverzivnim" modnim detaljem izokrene cijelu priču i na crveni tepih donese trag svježine ili bolje rečeno, nešto pomaknuto, ali elegantno.

image

Anne Hathaway u Versaceovoj jakni na Sundance Film Festivalu

AFF-USA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ovaj put je pokazala kako bi se trebalo odijevati na događaju poput nedavne premijere novog filma, trilera "Eileen", na Sundance film festivalu. Pojavila se u statement jakni modne kuće Versace, iz kolekcije za jesen/zimu 2022., pufastoj, toploj, ali i jako šik. I kad se već pomislilo da će ispod jakne nositi nešto u stilu koktel haljine kakve se redovito biraju za crveni tepih, holivudska glumica sve je iznenadila i još jednom pokazala zašto u posljednje vrijeme sve češće bude izdvojena kao najzanimljivije odjevena.

image

U komadima kuće Versace od glave do pete

ANDREW H. WALKER/SHUTTERSTOCK
image

Anne Hathaway u Versace haljini na Sundance Film Festivalu

AFF-USA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Kasnije se preodjenula u komade kuće Celine, ali je zadržala čizme na vezanje talijanskog brenda Versace

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

Kratka haljina iste modne kuće i boje, s korzetom čiji proziran dio diskretno otkriva dio njenih leđa, u kombinaciji sa senzacionalnim čizmama na vezanje s visokim potplatima zadivili su modne znalce.

image

Čizme s platformom osvojile su glumicu - radi se o modelu Aevitas, brenda Versace

Njen stilski preporod svi hvale, a osim posljednjeg izdanja na Sundanceu, istaknuta je i senzacionalna kreacija modne kuće Valentino od ručno nanizanih perli koju je nosila jesenas, na premijeri novog filma "Armageddon Time".

image

Senzacionalna igra perli u ‘režiji‘ kuće Valentino na premijeri filma
‘Armageddon Time‘

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Pripadajuće čizmice sa stiletto potpeticom, satkane od perlica od kojih je dizajnirana haljina, posebna su modna priča. Mnogop je hvaljen i njezin look na premijeri mini serije "WeCrashed" s jednako elegantnim i zgodnim Jaredom Letom. Tada je nosila kreaciju Davida Kome, sa salonkama Bow Tie Pump, brenda Aquazzura, koje su gotovo ukrale pozornost s čudesne haljine.

image

S Jaredom Letom u kreaciji Davida Koma

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čak je i njena balska kreacija Armani Privé koju je nosila prošlog svibnja u Cannesu, imala začudan detalj, tek toliko da pokaže kako i klasične kreacije za galu ne moraju biti dosadne. O njenom šlepu se i danas priča, stoga modni znalci jedva čekaju novu prigodu u kojoj će zablistati.

image

U Cannesu je nosila kreaciju kuće Armani

NEWSPRESS/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Linker
25. travanj 2024 19:22