Simfonija boja

Ako ste uskoro gošća na vjenčanju, provjerite elegantne krojeve Diane Viljevac

Dizajnerica je za proljeće i ljeto 2023. pripremila eksploziju pastelnih boja, najbolje materijale i krojeve prigodne za sve elegantne prilike.

Prvi dani proljeća idealni su za pregled nove kolekcije u kojoj na prvi pogled dominira najdraži materijal, svila, a teško je odlučiti koja haljina ili kombinezon iz kolekcije Diane Viljevac je bolji izbor za sezonu pred nama.

image
KARMEN POZNIć

Bilo da želite chic dnevno izdanje koje možete kombinirati s tenisicama ili romantičan look za specijalne prigode, kolekcija u kojoj je vidljiva harmonija toplih boja i nježnog materijala najbolji je izbor za sve željne izražavanja kroz odjeću. Kolekcija nudi i statement haljine, komade kojima nisu potrebni dodaci da bi se istaknuli, s naglaskom na materijale koji oblikuju figuru.

image
KARMEN POZNIć

Čarolija proljeća i optimizam ljeta dizajnerica je opisala kroz desetke vanserijskih haljina koje se izrađuju i po mjeri. Ova dizajnerska vizija čini se idealnom za sezonu koju želimo obilježiti užitcima na svim poljima - počevši s modom. Proljetnu kolekciju možete pogledati i isprobati u dućanu u Dežmanovoj 4, ili putem web shopa www.dianaviljevac.comhttp://www.dianaviljevac.com.

image
KARMEN POZNIć
image
KARMEN POZNIć
image
KARMEN POZNIć
Linker
24. travanj 2024 06:02