Nova kolekcija

Ako još niste pronašli savršene komade nakita za ljeto, ponuda ovog brenda će vas oduševiti

Predivan nakit koji će se nositi od jutra do večeri.

Posljednjih nekoliko godina Lykke nakit postao je dio identiteta mnogih žena, od medaljona pa sve do raznih privjesaka, a sve s posebnom dozom autentičnosti koju nakit dobiva gravurom. Ove godine ovaj nakit postaje dio nas od 0 do 24 s novom Lykke Universe kolekcijom koja je nosiva u svim prilikama. Kampanja je snimana s Dankom Šimunovićem uz modele Nikolinu Minovsku i Elenu Dizdar.

image
PRESS
image
PRESS
image
PRESS

“Oni se privlače i upotpunjuju. Sunce nas grije, a mjesec zaljubljuje naša srca… Služe nam kao podsjetnik da sva ljubav kreće od nas samih i tako otvara naša prostranstva prema drugima. Budući da su sunce i mjesec simboli dana i noći, tako želimo prikazati da se Lykke nosi od jutra do večeri, pa je naziv kampanje From Dawn Till Dusk.” - izjavili su Darija Kovačević i Krešimir Petrić koji stoje iza brenda Lykke.

image
PRESS
image
PRESS
image
PRESS
image
PRESS

Nova Lykke kampanja nešto je potpuno drugačije od onoga što smo navikli vidjeti iz radionice ovoga hrvatskoga brenda. Osim što su Lykke medaljoni specifični i autentični, biraju ih žene doista raznih zanimanja i godina, uz jednu zajedničku točku - slavljenje vlastite ljepote i elegancije. Nova kolekcija koja će obilježiti 2023. godinu inspirirana je suncem i mjesecom koji predstavljaju raznolikost i ujedinjenje suprotnosti.

image
PRESS
image
PRESS
image
PRESS
image
PRESS

Lykke nakit možete nositi od jutra do večeri bez obzira na to kako će vam dan izgledati. Bilo da ste izašli u šetnju ili vas čeka cjelodnevni posao i izlazak - Lykke nakit nosi se u svim prilikama. Ono što ga čini autentičnim je i gravura, stoga ono što ste odabrali nositi pored srca može biti s vama u svakoj prilici. Neka vam Lykke nakit donese sreću kao i brojnim drugim ženama, majkama, studenticama i bakama koje su ga odabrale kao svoj nakit kojeg nikada ne skidaju.

Sve o novoj kolekciji potražite na lykke.hr i u Lykke Gift Shopu na adresi Petrinjska 28, u centru Zagreba.

Linker
15. travanj 2024 00:43