Getty Images
bezvremenski

15 komada u boji devinog krzna, karamele i konjaka: Nosit ćete ih sezonama

Iako nas smeđa boja podsjeća na jesen, volimo je nositi i zimi kada se želimo malo odmaknuti od "ne-boja", bijele i crne, a opet izgledati otmjeno i elegantno. Čak i ako u ormaru imate samo jedan smeđi komad, on je neizostavan ključ svake dobre kombinacije.

Neki komadi odjeće s pravom zaslužuju "evergreen" status jer ih možemo kombinirati uz sve i uvijek odlično izgledaju. To su, primjerice, bijela košulja, crna kožna jakna ili pak dobar kaput u nekoj nijansi smeđe. Iako su bijela i crna klasici koji uvijek pale, upravo je smeđa boja, u svim svojim varijantama poželjna u ormaru.

Neodoljivo se slaže s plavom, nadopunjava zelenu i daje dašak topline hladnim pastelnim nijansama. Osim bež boje, koja je kraljica neutralnih nijansi, u paleti smeđih najviše se ističu boja devinog krzna, zvana i "camel", boja karamele i konjaka.

Ove tri nijanse obično u fokus dolaze s početkom jeseni jer se fantastično uklapaju u kolorit tog godišnjeg doba, no definitivno nisu rezervirane samo za njega, već i za zimske mjesece. Mnoge žene još uvijek izbjegavaju nositi smeđe komade jer im se čine previše "obični" i nedovoljno zanimljivi, no tu rade grešku jer, primjerice, baršunasti sako u boji konjaka izvrstan je poslovni komad koji običnu košulju i traperice podiže na višu razinu.

Zato, čak i ako nabavite samo jedan odjevni predmet u ovoj boji, on će vam postati nezamjenjiv dio mnogih stajlinga. Našli smo 15 komada među kojima ćete sigurno naći svog favorita.

Linker
18. travanj 2024 03:23