sarah hyland

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL
Zalogaji wellnessa

Zvijezda ‘Moderne obitelji‘ ima novi brend: Čokoladne kuglice za kosu

Suplementi mlade glumice sadrže male količine veganske čokolade te vitamine skupine B koji povoljno djeluju na kosu i nokte.

Suplementi mlade glumice sadrže male količine veganske čokolade te vitamine skupine B koji povoljno djeluju na kosu i nokte.

Američka glumica Sarah Hyland, najpoznatija po ulozi Haley Dunphy u humorističnoj seriji "Moderna obitelj", pridružila se sad već dugačkom popisu poznatih koji su pokrenuli vlastite brendove okrenute ljepoti i zdravom življenju, ali njezin je ipak malo drugačiji. Suosnivačica je kompanije Sourse koja proizvodi "zalogajčiće wellnessa", preciznije čokoladne kuglice "Hair Growth Bites" s vitaminskim punjenjem namijenjene zdravlju kose. Suplementi 32-godišnje glumice sadrže male količine veganske čokolade, bez glutena su te sadrže folate (vitamin B 9), inozitol (ili kolin, odnosno vitamin B8) i biotin (vitamin B7) za jačanje slabe i lomljive kose te za poticanje rasta kose, a odlični su i za zdravlje noktiju. Pakirani su u veselu ambalažu, a po kuglici imaju samo 20 kalorija, odnosno dva grama šećera.

image

Sarah Hyland

MICHAEL TRAN AFP

Sarah kaže kako i sama rado koristi svoje zalogaje za kosu, budući da joj se zbog lijekova koje mora uzimati (prošla je dvije transplantacije zbog urođene displazije bubrega) kosa počela stanjivati. Tvrdi da joj kosa i nokti nikada prije nisu izgledali tako dobro kao sada, da joj kosa bolje raste i ima kvalitetniju teksturu, a to potvrđuje i Ryan Richman, Sarahin kompanjon u poslu i frizer koji se o njenoj kosi brine već deset godina. Kuglice „Hair Grow Bites” prije nekoliko dana počele su se ekskluzivno prodavati u Sephori. Cijena im je prihvatljiva, 15 dolara za pakiranje koje sadrži 30 kuglica, što je kura za 15 dana.

Linker
01. svibanj 2024 20:09