uvijek u trendu

Željni ste promjene? Evo koje će tri frizure obilježiti 2024., a pristaju gotovo svima

Bez obzira na to želite li veliku promjenu ili tek lagano osvježiti već postojeći imidž, stilisti tvrde da znaju koji će se lookovi u sljedećim mjesecima najviše nositi.

Svake godine svjedočimo nekim novim trendovima, bez obzira na to je li riječ o modnim ili beauty novitetima. Ipak, neki su lookovi bezvremenski te nikada zapravo nisi ni izašli iz mode. Javljaju se jedino u pomalo drugačijim izdanjima. Jedna od takvih frizura koja će doživjeti svoj preporod i biti must have brojnih trendseterica u 2024. godini je duga kosa s minimalističkim izgledom i razdjeljkom na sredini. Brojni stilisti tvrde kako se upravo duga kosa s razdjeljkom smatra velikim ultimativnim hitom za 2024. godinu, a riječ je o frizuri koju najviše vole nositi trendseterice poput reality zvijezde Kim Kardashian i manekenke Rosie Huntington-Whiteley.

image
SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
image
SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Osim klasične duge kose koja pristaje gotovo svima, a ujedno je i vrlo jednostavna za održavanje, tu je i popularna bob frizura čija popularnost već nekoliko sezona ne popušta. Ipak, stilisti za ovu godinu predviđaju popularnost takozvanog wet hair boba, frizure koju je na Schiaparellijevoj haute couture reviji proljeće/ljeto 2024. u Parizu nosila pjevačica Jennifer Lopez. Njezina je kosa bila ošišana točno ispod njezinih jagodica, a ima i razdjeljak na sredini, koji će očigledno biti jedan od must have detalja na kosi u sezoni koja je pred nama.

image
DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

I kao šećer na kraju, ne smijemo zaboraviti frizuru čija je popularnost zapravo dosegla vrhunac krajem 2023., a izgleda kako će se nositi i u godini koja je pred nama. Radi se o Kitty cut frizuri čija duljina doseže ključnu kost, a podrazumijeva šišanje u slojevima koji joj daju određenu dozu dinamičnosti i željeni volumen. Ova je frizura nešto duža od klasičnog boba, a pristaje gotovo svakom obliku lica. Jedna od poznatih zvijezda koje su se ove godine odlučile na spomenutu frizuru je glumica Jennifer Aniston, čiji su obožavatelji odmah primijetili kako pomalo posjeća na frizuru koju je neko vrijeme nosila u seriji ‘‘Prijatelji‘‘.

image
BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK
Linker
13. ožujak 2024 09:36