VEDRAN PETEH
nagradni natječaj

Želite učiti od najboljih? Osvojite priliku i sudjelujte u make-up školi Simone Antonović

Make-up artistica Simona Antonović nakon 20 godina karijere otvara pop-up školu šminkanja koja kreće 20. ožujka u zagrebačkom coworking prostoru Wespa Spaces, a čitatelja/icu s najkreativnijim odgovorom nagrađujemo sudjelovanjem u školi.

Make-up artistica Simona Antonović nakon 20 godina karijere otvara pop-up školu šminkanja koja kreće 20. ožujka u zagrebačkom coworking prostoru Wespa Spaces, a čitatelja/icu s najkreativnijim odgovorom nagrađujemo sudjelovanjem u školi.

Nekoliko je sezona radila na Tjednu mode u Parizu kao dio timova slavnih make-up umjetnika Pat McGrath i Petera Philipsa, šminkajući za revije modnih kuća Givenchy, Louis Vuitton, Lanvin, Galliano i Dries van Noten, a i potpisala je make-up bajke na stranicama magazina Vogue, Harper‘s Bazaar, Gloria Glam, Elle, Cosmopolitan... Simona Antonović, jedna od naših najkreativnijih make-up artistica, ima mnogo toga za ponuditi i budućim vizažistima. Nakon dvadeset godina karijere otvara pop-up školu šminkanja: prvi sat počinje 20. ožujka u zagrebačkom coworking prostoru Wespa Spaces, a potom kreće na "turneju" po drugim hrvatskim gradovima.

U sveobuhvatnom programu, u kojem će sudjelovati i drugi renomirani stručnjaci, možete sudjelovati i vi - čitatelja/icu s najkreativijim odgovorom na pitanje "Što biste i zašto voljeli naučiti kroz Simona Antonović make-up school?" nagrađujemo sudjelovanjem u školi. Uključite se u nagradni natječaj na našem Instagram profilu koji traje od 6. ožujka u 18 sati pa sve do 10. ožujka.

Dobitnica je Ana-Maria Šipoš

Pravila nagradnog natječaja

VIŠE O SIMONA ANTONOVIĆ MAKE-UP SCHOOL

Najnoviji, pažljivo pripremani projekt SIMONA ANTONOVIĆ MAKE-UP SCHOOL koncipiran je isključivo iz njezina dugogodišnjeg iskustva. Dvotjedna pop-up škola za manje grupe održat će se na četiri različite lokacije u ovoj godini, a počinje u Zagrebu i nastavlja se u Splitu. Polaznice i polaznici Simonine pop-up make up škole imat će jedinstvenu priliku usavršiti se u području make-upa i tijekom škole raditi s vrhunskim make-up brendovima kao što su Estée Lauder, M.A.C Cosmetics, Bobbi Brown, Tom Ford, Shiseido, Elizabeth Arden, Clinique, Clarins, Max Factor i Real Techniques, a za njegu kože tijekom škole koristit će Eucerin njegu kože I tijela. Sve polaznike očekuje ekskluzivna pogodnosti za kupovinu make-up i skincare proizvoda u Fabu Spot parfumerijama i web shopu što ne nudi niti jedna druga make-up škola kod nas.

Otkrivati čari make-upa i prenositi znanje koje je stekla kao renomirani domaći i svjetski make-up artist, Simona Antonović započet će u Zagrebu, 20. ožujka 2023. godine u prostorijama WespaSpaces na adresi Heinzlova ulica 60. Više informacija i mogućnost prijave pronađite na internet stranici škole na ovom linku. I nakon popunjenja prve škole prijave na web stranici ostat će otvorene za sve zainteresirane tijekom cijele godine.

U dvotjednom programu kao gosti predavači Simoni će se pridružiti i drugi renomirani stručnjaci u svojim područjima – dermatolozi, fotografi, dizajneri, frizeri, marketinški stručnjaci i mnogi drugi, te će na taj način priča o ljepoti koju će Simona Antonović ispričati kroz svoj sveobuhvatan program biti potpuna. Tek cjelovitost otkriva ljepotu, a sa Simonom je već ovog proljeća možete otkriti i vi.

Linker
26. travanj 2024 03:13