future society

 PRESS
novi primer

Želite da vam parfem traje dulje? Evo proizvoda koji će vam pomoći da miris ostane postojan

Brend Future Society izbacio je primer za parfem koji bi trebao održati miris na koži i do 24 sata.

Brend Future Society izbacio je primer za parfem koji bi trebao održati miris na koži i do 24 sata.

Gotovo pa nema osobe koja ne voli parfem. Kakva god bila beauty rutina, stavljanje parfema definitivno je šećer na kraju. Mirisi utječu na naše raspoloženje te nas "pripremaju" za dan na poslu, ljubavni susret ili noćni izlazak. Koliko ste puta izašli van iz stana puni samopouzdanja upravo zbog načina na koji mirišete? Jedina negativna stvar kod nekih parfema je njihova nepostojanost, odnosno da nam se čini kako je parfem nestao u trenu.

Na sreću, s napretkom beauty industrije pojavio se proizvod koji može riješiti ovaj problem. Riječ je o primeru za parfem, a trenutno je najnoviji onaj koji je izbacio brend Future Society, inače poznat po svojim naprednim biotehnološkim rješenjima. Proizvod koji nosi naziv Optimal Habitat Fragrance Primer vrsta je seruma koja bi trebala vaš miris održati jakim tijekom cijelog dana.

Iako je Future Society lansiran tek prošlog listopada, već je uspio oduševiti mnoge svojim prekrasnim mirisima i jedinstvenom premisom: šest početnih mirisa brenda formulirano je da mirišu poput cvijeća koje je davno izumrlo. Među mirisima su cvijet porijeklom iz Južne Afrike koji je nestao zbog urbanizacije, havajski hibiskus koji je nestao zbog krčenja šuma i indijski cvijet koji je izumro zbog suše. Osim toga, mirisi su smješteni unutar primamljive prozirne bočice koja kao čep ima kamenčić.

Kako sam brend također ne želi da njegovi mirisi ishlape tijekom dana, osmislio je spomenuti primer, čiju je sigurnost za barijeru kože potvrdio i MyMicrobiome. Optimal Habitat bi navodno zbog svoje formule trebao održati miris na koži i do 24 sata. U čemu je tajna? Sigurno ste već čuli trik da ako raspršite parfem preko kože na koju ste prethodno nanijeli losion ili vazelin, miris će biti dugotrajniji. E pa upravo ovaj proizvod djeluje na sličan način. Naime, on priprema vašu kožu za miris tako da ju hidrira i uravnotežuje pH. U sastavu ima dva hidratantna sastojka - glicerin i skvalan, koji omekšavaju, hidriraju i smiruju kožu te se zbog toga koriste u većini današnje kozmetike.

Osim navedenih sastojaka, tu su i oni biotehnološki. Aeonome, sastojak morske biotehnologije izvađen iz podvodne špilje u Španjolskoj, ne samo da vlaži kožu, već također smanjuje oksidaciju i pomaže u regulaciji mikrobioma kože. Tu je i sr-hidrozan polipeptid-1 koji oponaša morski kolagen kako bi pomogao obnoviti kožu, njegovati njezinu barijeru te pružiti antimikrobnu potporu. Posljednji od biotehnoloških sastojaka je ceramid NP. Dobiven iz maslinovog ulja, ovaj ceramid pomaže održati vanjske slojeve kože netaknutima i zdravima.

U sastavu su još dva ključna sastojka zbog kojih se miris dulje zadržava na koži - arganin i etilheksilglicerin. Arginin je aminokiselina koja pomaže pri oštećenjima kože, pa tako ubrzava i zacjeljivanje rana, dok je etilheksilglicerin konzervirajući sastojak koji i hidrira kožu. Iako se ovaj primer ističe formulom koju bi svakako trebalo isprobati, on nije jedini na tržištu. Prije Futur Societyja sličan proizvod izbacio je i brend The House of Bō. Primer za parfem koji nosi naziv Nourishing Parfum Primer zapravo je sprej bez mirisa koji u sastavu ima sastojke kao što su hijaluronska kiselina, vitamin E i aloe vera. Kao što možemo vidjeti, i tu se radi o hidratantnim sastojcima koji pripremaju kožu za nanošenje mirisa.

image

Future Society Optimal Habitat Fragrance Primer (55,67 eura) / The House of Bō Nourishing Parfum Primer (61,25 eura)

PRESS
Linker
26. travanj 2024 12:54