Point de Vue Out
Mandatory Credit: Photo by Shutterstock (14222110fr)
Princess Charlene of Monaco with Prince Jacques and Princess Gabriella during the Army Parade, as part of the official celebrations marking the principality National Day 2023 at the Monaco Palace in Monte Carlo in Monaco.
Monaco National Day 2023 celebrations, Monaco - 19 Nov 2023

 SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Sitnice život znače

Zbogom pixie! Najtužniju princezu razveselila je mala promjena

Svoju novu frizuzu pokazala je na tradicionalnom Balu ruža gdje se u disko izdanju pojavila sa suprugom, monegaškim knezom Albertom.

Princeza Charlene od Monaka više ne nosi pixie frizuru po kojoj je većina pamti. Na tradicionalnom Balu ružu u Monaku, na koji je stigla u pratnji svog supruga, monegaškog princa Alberta, pojavila se u pomalo nježnijem izdanju točnije novim prozračnim šiškama koje su savršeno zaokružile bob koji nosi od početka godine. Osim toga, princeza koju većina najviše pamti po platinasto plavoj, kosu je potamnila u tamniju blond varijantu s pramenovima. Već ranije smo pisali o tome kako će bob i ove godine biti dominantan, a to je još jednom potvrdila i 46- godišnja princeza koja se i inače ne boji eksperimentiranja s frizurom. Još nedavno je promijenila look i nosila bob s razdjeljkom sa strane, a sada se odlučila na uvijek zanimljive šiške.

image
VALERY HACHE AFP
image
VALERY HACHE AFP
image
VALERY HACHE AFP

Cijeli look je zaokružila i hrabrim stylingom koji je odisao disko groznicom. Naime, tema ovogodišnjeg Bala ruža bila je disko, pa se Charlene odlučila za odvažan šljokičasti kombinezon libanonskog dizajnera Elieja Saaba te clutch torbicu istog brenda koja je rađena posebno za nju. Charlene je pazila na svaki detalj, pa je i manikura bila u pomalo otkačena za kraljevsku obitelj, točnije odlučila se za crne nokte. A nosila je i buket u kojem su bile i minijaturne disko kugle.

image
VALERY HACHE AFP
image
VALERY HACHE AFP

Monegaška princeza i inače voli eksperimentirati s frizurama, no većinu vremena je vjerna kraćim lookovima poput pixiea i boba. Osim toga, ne boji se i bojenja kose, pa je tako lani na ljeto sve oduševila tamnosmeđim smeđim pixijem kojeg je nosila na utrci F1 u Monte Carlu.

Linker
25. ožujak 2024 17:21