pastelni nokti

 INSTAGRAM/CANVA
"Faded Pastel"

Vrijeme je za pastelne boje: Dodajte dašak proljeća i svojim noktima

Donosimo vam inspirativne manikure koje možete isprobati već danas i biti potpuno u trendu. Ovo su nijanse koje istovremeno izgledaju jednostavno, romantično i ženstveno.

Donosimo vam inspirativne manikure koje možete isprobati već danas i biti potpuno u trendu. Ovo su nijanse koje istovremeno izgledaju jednostavno, romantično i ženstveno.

Iako o stilovima manikura koji će biti u trendu u sezoni koja je pred nama uglavnom odlučuju poznati beauty stručnjaci i velike kozmetičke tvrtke, u posljednje vrijeme nije neobično da se najtraženije manikure inspiriraju aktualnim trendovima na društvenim mrežama. Upravo je jedan od njih, pod nazivom "Faded Pastel", popularan ovih dana na TikToku i Instagramu, a kao što mu i samo ime govori, radi se o neutralnim pastelnim bojama na noktima koje bi po svemu sudeći mogle obilježiti proljetne dane. Uostalom, ovo doba godine i inače je idealno za pastelne nijanse pa se ovih dana to odnosi i na modu, točnije na komade u baby plavoj, zelenoj, ružičastoj, žutoj i ljubičastoj nijansi.

Što se tiče naših noktiju, upravo su te iste boje najveći hit. Pastelni tonovi i uzorci i inače su idealni za nježnu proljetnu manikuru i odlično izgledaju na noktima u bilo kojem obliku, pa tako ni ovo proljeće nije nikakva iznimka. Bez obzira na to volite li dulje nokte ili ih ipak radije nosite u nešto kraćoj varijanti, nebitno je... Svijetle pastelne nijanse savršeno su osvježenje na našim noktima, naročito kada ih nosimo u kombinaciji s cvjetnim ili nekim drugim apstraktnim uzorcima.

Svakoj od ovih nijansi zajednička je jedna stvar - izblijedjeli pastelni tonovi koji na našim noktima istovremeno izgledaju jednostavno, romantično i ženstveno. Osim što je ovakva manikura idealna za proljetnu sezonu, simbolizira toliko željenu eleganciju pa je idealna za sve one koji žele da njihovi nokti uvijek izgledaju njegovano.

Linker
28. travanj 2024 03:42