INSPIRIRAJTE SE

Vodeći trend u manikuri: Ova nijansa noktiju ovog se mjeseca pretraživala 250% više

Hashtag "zeleni nokti" na TikToku broji više od 267 milijuna pregleda, a u posljednjih 30 dana ovaj se pojam "googlao" čak 30 posto više. Ipak, među pretraživanjima se istaknula jedna specifična nijansa.

Iako je ovogodišnja Coachella, kao što smo ranije pisali, ostala u znaku nenametljivog "tihog luksuza", čini se kako je manikura poznatih gošći bila živopisnija i upadljivija nego ikad. Čak je i Hailey Bieber, predvodnica tzv. "clean girl" estetike, zamijenila svoju prepoznatljivu diskretnu "glaziranu" manikuru neonski zelenim noktima koji svjetle u mraku.

Čini se kako su upravo zeleni nokti uvjerljivo najtraženija manikura ovog proljeća. Kako piše britanski Glamour, hashtag "zeleni nokti" na TikToku broji više od 267 milijuna pregleda, a u posljednjih 30 dana ovaj se pojam "googlao" čak 30 posto više. Ipak, na Googleu se istaknula jedna specifična nijansa noktiju - zelena boja kadulje, koju se pretraživalo čak 250% više u odnosu na prošli mjesec.

Ipak, ova suptilna pastelna nije jedina koja je osvojila društvene mreže. Nećete pogriješiti ni ako se odlučite za maslinasto zelenu (omiljenu Seleni Gomez), upadljivu zelenu boju trave, kaki nijansu ili pak zeleni "french". Odabrali smo nekoliko najtrendi stilova koji vam mogu poslužiti kao inspiracija. .

Linker
05. ožujak 2024 18:50