Sretna u 49.

Victoria Beckham žali zbog pretanko počupanih obrva: ‘Moje prave obrve bi vas zaprepastile‘

Bivša Spajsica otkrila je da se u mladosti borila s nesigurnostima te da nikada nije bila zadovoljna sa svojim izgledom, sve do četvrtog desetljeća života kada je naučila voljeti sebe.

Victoria i David Beckham jedan su od ‘it‘ parova već dva desetljeća - kada su započeli svoju vezu on je bio uspješan nogometaš, a ona članica grupe Spice Girls. Fotografi su ih pratili cijelo vrijeme, a oboje su glasili za modne ikone. I danas je slična situacija - ona je uspješna dizajnerica, a on je vlasnik nogometnog kluba i model te su jedan od onih slavnih parova čiji je brak ostao stabilan unatoč slavi i problemima s kojima su se borili.

Život pod svjetlima reflektora nije lagan, čega je svjesna londonska dizajnerica koja je priznala da se ne bi voljela vratiti u svoje dvadesete godine. Tada je naime, bila puno nesigurnija u sebe i uvijek je težila biti bolja, ljepša, uspješnija.

image

Victoria i David Beckham 1999. godine

SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

"Ne bih željela ponovno imati 25 godina. Bila sam ona djevojka koja se gleda u ogledalo i pronalazi stvari koje treba ispraviti, uvijek sam htjela izgledati kao najbolja verzija same sebe. Bila sam gruba sama prema sebi, nisam si olakšavala jer sam uvijek htjela biti bolja", kazala je bivša Spajsica. Danas se osjeća ugodno u svojoj koži i zadovoljna je svojim izgledom: "Privatno i profesionalno se osjećam ispunjeno i kompletno sada u 49. godini života. Starenje i ove godine mi se sviđaju", komentirala je za britanske medije.

image

U Londonu 2018. godine

MATT BARON/SHUTTERSTOCK MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Priznala je i da je bila žrtvom tanko počupanih obrva koje su bile veliki beauty trend početkom tisućljeća - toliko ih je čupala da danas nema pravilan oblik, pa ne izlazi iz stana bez da ih ne nadopuni olovkom za obrve. David Beckham također je nikada nije vidio bez obrva - ujutro nakon buđenja, prvo što napravi su - obrve. "Kroz godine sam ih toliko čupala, da me sada vidite s mojim pravim obrvama bili biste prestravljeni. David me nikada nije vidio bez njih", priznala je.

Linker
19. travanj 2024 16:18