Kylie je novu frizuru pokazala na društvenim mrežama 

 B4859/AVALON/PROFIMEDIA
TREND U KOSI

Veliki rezovi: Dominiraju bob i pixie, a svi vole šiške

U posljednje smo vrijeme mogli primijetiti da su se neka slavna lica odlučila za drastične promjene. Selena Gomez i Julia Roberts odabrale su šiške, dok su Jennifer Aniston, Penelope Cruz i Julianne Hough isfurale bezvremensku bob frizuru. Kylie Jenner pak se odlučila na pixie poput svoje mame Kris.

U posljednje smo vrijeme mogli primijetiti da su se neka slavna lica odlučila za drastične promjene. Selena Gomez i Julia Roberts odabrale su šiške, dok su Jennifer Aniston, Penelope Cruz i Julianne Hough isfurale bezvremensku bob frizuru. Kylie Jenner pak se odlučila na pixie poput svoje mame Kris.

Promjeni frizure najčešće smo skloni nakon velikih životnih trenutaka zbog kojih želimo vidjeti promjenu u bilo kakvom obliku. Tada se okrećemo novim trendovima i njihovim predvodnicama - holivudskim zvijezdama. Odlazak u frizerski salon tako često podrazumijeva i fotografiju neke poznate osobe pomoću koje će hair stilistima biti lakše objasniti željenu frizuru. Gotovo svake godine slavni se odluče za nekakve male transformacije koje će osvježiti njihov look, no uvijek je tu i šačica onih hrabrijih koji naprave veće rezove. Tako su se ove godine na crvenom tepihu posebno isticali oni koji su odlučili drastično promijeniti svoj imidž, čime su nagovijestili i neke nove trendove. Mogli smo primijetiti da u posljednje vrijeme dominiraju frizure poput boba i šiški, ali ako niste njima oduševljeni donosimo još neke prijedloge za rezove.

Selena Gomez iznenadila je sve promjenom frizure na premijeri filma "Lola" redatelja Nicole Peltza. Naime, zadnji put smo ju vidjeli s dužim bobom, a sada se pojavila s asimetrično šišanim šiškama koje su joj zaokružile lice. Američka glumica i pjevačica trenutno radi na biografskom filmu o legendarnoj glazbenici Lindi Ronstadt, u kojem ima i glavnu ulogu, pa je ovim novim lookom pokazala obožavateljima u kakvom će ju izdanju vidjeti u filmu.

image

Selena Gomez na American Film Institute Awards događanju početkom 2024. godine

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK
image

Selena Gomez na premijeri filma "Lola" 2024. godine

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Sa šiškama još od prošle godine eksperimentira i Julia Roberts, a ovaj novi look pokazala je na Tjednu visoke mode u Parizu. Radi se o dužim šiškama kakve je nosila francuska glazbenica Françoise Hardy u 60-ima, a stilist popularne glumice oblikovao ih je na malo moderniji način. Julia je inače tijekom svoje karijere eksperimentirala s raznim frizurama, no dugo je vremena nosila svoju prepoznatljivo crvenu, dugu kosu, tako da je ova promjena pravo osvježenje.

image

Julia Roberts na Critics‘ Choice Awards 2023. godine

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
image

Julia Roberts na Tjednu visoke mode u Parizu 2024. godine

MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK

Treba svakako spomenuti i Jennifer Aniston koja je na dodjeli Zlatnih globusa nagovijestila povratak kultne frizure, tzv. "rachelice". Glumica je ovu frizuru nosila u prvim sezonama serije "Prijatelji", a vjerojatno se i sama iznenadila kada je svijet potpuno poludio za njom. Naime, sama ju je jednom prilikom nazvala "najružnijom frizurom koju je ikada vidjela", no izgleda da je ipak sentimentalno vezana za nju. U svakom slučaju, moramo joj priznati, ova modernija varijanta popularne frizure pun je pogodak.

image

Jennifer Aniston na premijeri serije "Murder Mystery 2" u Los Angelesu 2023. godine

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
image

Jennifer Aniston na Critics‘ Choice Awards događanju 2024. godine

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Za drastični rez također su se odlučile Penelope Cruz i Julianne Hough. Obje su svoju dugu kosu zamijenile bezvremenskom bob frizurom i tako potvrdile da se trend nastavlja i ove godine. Španjolska glumica odlučila se za dulju varijantu boba, točnije za tzv. lob frizuru, dok je glumica i plesačica Hough isfurala jako šik kratki bob, dužine do brade.

image

Penelope Cruz na Variety Creative Impact Awards početkom 2024. godine

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK
image

Penelope Cruz na dodjeli nagrada Governors 2024. godine

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
image

Julianne Hough 2023. godine na Broadway Gala Performance događanju

KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK
image

Julianne Hough na dodjeli Emmyja 2024. godine

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK

Ipak, najdrastičniji rez pokazala je Kylie Jenner koja je odabrala pxie rez za novu sezonu i mnoge podsjetila na svoju majku Kris Jenner koja već godinama nosi kratku frizuru.

image

Kylie Jenner s novom, pixie frizurom

WALTER/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Linker
26. travanj 2024 02:38