neodoljivi

U nove parfeme Tory Burch odmah ćete se zaljubiti: Slave ono što u životu najviše volimo

Slavna dizajnerica u svaki je miris utkala i simboliku onog na što je on podsjeća, poput mira u vlastitom domu ili romantične trenutke sa suprugom.

Američka dizajnerica Tory Burch, ujedno glavna kreativna direktorica istoimenog brenda, izgradila je modno carstvo na pozitivnom mijenjanju života drugih, financiranjem nekoliko tvrtki u vlasništvu žena i pokretanjem zaklade koja podupire žene poduzetnice.

Osim modne linije, iza sebe ima nekoliko parfema, a sada je lansirala i pet novih. Kako je otkrila u intervjuu za Marie Claire, kolekcija Essence of Dreams, slavi naše najintimnije osjećaje i snove o ljubavi, radosti, slobodi, magiji i miru. Tako Electric Sky predstavlja slobodu, Divine Moon mir, Cosmic Wood magiju, Sublime Rose ljubav i Mystic Geranium radost.

Ovih pet jedinstvenih mirisa dolazi u jednostavnim, ali neodoljivim staklenim bočicama koje je Burch dizajnirala s Malin Ericson.

Burch je u svaki miris utkala svoja sjećanja i esenciju onoga na što je podsjeća.

Tako je Divine Moon asocira na mir njezina doma na Antigvi, dok je primjerice Sublime Rose s notom crnog ribiza i frezije podsjeća na romantične mirise Normandije, gdje je Burch počela provoditi vrijeme sa svojim sadašnjim suprugom, Pierre-Yvesom Rousselom.

"Moj ukus je eklektičan, a ove sam mirise dizajnirala na isti način na koji dizajniram konfekciju i dodatke: oni su alati za samoizražavanje. Miris je tako osoban; svaki dan ga biramo na temelju našeg raspoloženja, onoga što nosimo ili kako se želimo osjećati", poručila je Burch koja je kod dizajniranja ovih parfema obratila pažnju i na jednu vrlo važnu stvar.

Kako žene, tvrdi dizajnerica, više ne nose samo jedan parfem, već kombiniraju nekoliko, pazila je da su njezini parfemi svestrani, odnosno da su dugotrajni, ali nikako ne napadni. Zbog toga s njima možete eksperimentirati i miješati ih na koži kako biste dobili potpuno nov miris.

Parfeme možete nabaviti po cijeni od oko 900 kuna na službenoj Tory Burch stranici ili Nordstrom webshopu.

Linker
16. travanj 2024 08:47