Eucerin
NJEGA KOŽE

U borbu sa znakovima starenja s novom anti-age dnevnom kremom

Hyaluron-Filler + Elasticity Rosé sa SPF 30 nova je anti-age krema koja biološki pomlađuje i revitalizira zrelu kožu lica.

Hyaluron-Filler + Elasticity Rosé sa SPF 30 nova je anti-age krema koja biološki pomlađuje i revitalizira zrelu kožu lica.

Starenje je nezaobilazan proces u svačijem životu, a njegovi znakovi najvidljiviji su na koži - oni uključuju pojavu bora, gubitak elastičnosti, hiperpigmentaciju i hrapaviju kožu. Međutim, današnji anti-age proizvodi mogu pridonijeti usporavanju degenerativnih procesa, a odnedavno na tržište je stigao novi saveznik u borbi sa znakovima starenja - nova Eucerin anti-age dnevna krema.

Eucerin je u svoju anti-age liniju uvrstio Hyaluron-Filler + Elasticity Rosé dnevnu kremu sa SPF-om 30, posebno formuliranu za smanjenje znakova starenja i tragova umora. Formula kreme djeluje četverostruko - popunjava duboke bore, poboljšava elastičnost kože, ispravlja hiperpigmentacije te licu daje vrlo svijetlu ružičastu boju i zdravi sjaj. Efekt blistavog, razbuđenog, izgleda potvrdilo je 88% ispitanika, a istaknuli su da je učinak kreme na blijedu i umornu kožu vidljiv pogotovo tijekom jutra.

image
Eucerin

Naime, kombinacija visokomolekularne i niskomolekularne hijaluronske kiseline ispunjava duboke bore, dok kolagen-elastin kompleks potiče ponovnu proizvodnju kolagena i povećava elastičnost kože. Krema također sadrži patentirani thiamidol, po mnogima najbolji sastojak za ujednačavanje kože, koji se preporučuje kao najučinkovitije rješenje u borbi protiv hiperpigmentacije, pa tako smanjuje vidljive tamne mrlje na licu i sprečava nastanak novih.

image
Eucerin

Osim toga, zaštitni filteri, točnije SPF 30 i UVA filter, učinkovito sprečavaju produbljivanje bora i prerano starenje kože do kojega dolazi zbog izlaganja UV zračenju. Učinkovitost formule potvrđena je i dermatološkim ispitivanjima - 98% ispitanika potvrdilo je poboljšanje elastičnosti kože nakon primjene od jednog mjeseca, dok je njih 89% navelo kako im je redovita primjena podarila mlađi izgled kože lica.

Linker
26. travanj 2024 07:25