LJETNI MAKE UP

Trik s rumenilom s TikToka dat će vam predivan sjaj u samo nekoliko sekundi

Čini se da postoji nova metoda za postizanje savršenog ružičastog izgleda, a vrlo brzo se proširila na ovoj platformi.

Na radost vaše majke koja je sigurno vikala na vas jer ne nosite kremu za sunčanje, TikTokov najnoviji trend šminkanja kao stvoren za vas. Riječ je o W metodi nanonešnja rumenila, s kojom možete na jednostavan način postići ljetni sunčani izgled, a da ne morate izgorjeti na suncu.

Magazin Glamour piše da je prodaja rumenila porasla za gotovo 40% od početka pandemije, i to nije bez razloga,. Žene jednostavno obožavaju ovaj make up proizvod.

Dakle, što je zapravo W metoda? Prilično je jasno samo po sebi, ova metoda uključuje crtanje oblika slova W preko vrha nosa kako biste spojili oba obraza. Povucite rumenilo dolje do obraza, povucite ga do sredine nosa kako bi prirodno padalo i ponovite to isto s druge strane.

Metoda je brzo postala popularna na TikToku

"Nisam jedina opsjednuta mladenačkim sjajem koje daje W metoda", samo su neki od natpisa influencerica na TikToku.

"Koristim ga gotovo svakodnevno na sebi, posebno kada sam ‘bez šminke‘", rekla je slavna vizažistica Clarissa Luna za Glamour.

"Ovaj look doista lako možete mijenjati iz dana u noć. Ovo je brza šminka s prekrasnim završnim slojem‘‘, dodala je.

Za kraj, recimo samo da ovaj look često vidimo i na zvijezdama poput Hailey Bieber i Addison Rae.

01 - Modified: 2022-09-08 10:59:54 - Feat.: 0 - Title: Ferovac je postao hit na tiktoku sa svojim biznisom: ‘Neki su na početku mislili da prodajem drogu‘
01 - Modified: 2022-09-08 10:59:54 - Feat.: 0 - Title: Ferovac je postao hit na tiktoku sa svojim biznisom: ‘Neki su na početku mislili da prodajem drogu‘
Linker
02. lipanj 2023 09:23