Više od zvijezde

Trčećim korakom prema pola stoljeća! Pogledajte kako slavna oskarovka slavi 50. rođendan

Američka glumica i poduzetnica Gwyneth Paltrow ne skriva emocije i ponosi se nesavršenostima svoga tijela.

Idućeg utorka 27. rujna slavi 50. rođendan, a povodom toga svoje je obožavatelje počastila fotografijama koje prikazuju njezin skok u novu fazu života - u bikiniju. To može samo američka glumica i oskarovka Gwyneth Paltrow, jedna od najvećih holivudskih diva srednje generacije, koja se posljednjih godina mnogo više nego filmu posvetila poduzetništvu. U sklopu svog inovativnog lifestyle brenda Goop, čija je osnivačica, osmislila je i na tržište plasirala razna seksualna pomagala za žene, a uoči svojih pola stoljeća na njegovoj je stranici objavila svoja razmišljanja o prelasku čarobne granice od pola stoljeća na ovome svijetu.

"Moje tijelo i moja koža bilježe sve promjene koje vrijeme nosi. I time se ponosim. Koža više nije zategnuta, tu su i bore, a svaka od njih mi je draga, jer sam ih zaslužila. Tu su i tragovi opeklina, prst koji se nakon loma nikada nije potpuno oporavio i ne izgleda kao prije, tragovi carskog reza, sijeda kosa... Protiv tragova starenja ne isplati se boriti, to moramo prihvatiti jer je bitka unaprijed izgubljena, ali možemo učiniti mnogo toga za svoje zdravlje i formu", napisala je Gwyneth Paltrow koja redovito vježba jogu i meditira.

image

Njezina mantra je prihvaćanje: Gwyneth Paltrow redovito vježba jogu i meditira

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

"To je moja najvažnija vježba za tijelo i za um. Prihvaćam svoje tijelo sa svim njegovim nesavršenostima, ne zanosim se idejom da uvijek moram izgledati perfektno, što se kosi sa zakonima logike i ljudskosti. Moja mantra je prihvaćanje", dodala je majka kćeri Apple (18) i sina Mosesa (16) koje je dobila u braku s glazbenikom Chrisom Martinom.

image

U mladosti je bila posvećena glumi, što joj je donijelo Oskara

RYSHER ENTERTAINMENT COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA

Od 2018. u braku je s američkim TV redateljem i scenaristom Bradom Falchukom, koji također ima dvoje djece iz svog prvog braka s televizijskom producenticom Suzanne Bukinik.

Linker
18. travanj 2024 21:50