manikura za vjenčanje

 INSTAGRAM
prekrasni nokti

Tražite idealnu manikuru za vjenčanje? Evo prijedloga za sve one koji više vole kratke nokte

S francuskom manikurom i estetikom tihog luksuza nećete pogriješiti, a izdvojili smo i nekoliko modernijih stilova koje bi mogli isprobati ove godine.

S francuskom manikurom i estetikom tihog luksuza nećete pogriješiti, a izdvojili smo i nekoliko modernijih stilova koje bi mogli isprobati ove godine.

Sve pripreme za vjenčanje su više manje gotove i sad se napokon možete posvetiti sebi. Vrijeme je za odabir make-upa, frizure, nakita i ostalih detalja koji će podići haljinu i dati joj onaj završni "wow" efekt. Tako nikako ne treba zaboraviti i na nokte koji će doprinijeti cjelokupnom looku i sigurno će se tijekom večeri nekoliko puta naći u centru pažnje - svi će na kraju krajeva htjeti baciti pogled na prekrasan prsten. Odabir manikure za vjenčanje definitivno predstavlja zahtjevniju odluku od uobičajenog odabira laka u salonu. No bez brige, ova godina je puna sjajnih trendova u manikuri, pogotovo kada govorimo o onima za vjenčanje. Ako ne volite duge nokte, možete se opustiti jer kratki mogu biti itekako elegantni, pogotovo kada su u četvrtastom ili bademastom obliku. U nastavku smo izdvojili nekoliko prijedloga koji bi vas mogli inspirirati.

Francuska manikura izdržala je test vremena pa tako s njom sigurno nećete pogriješiti. Ako ste se odlučili za ovaj bezvremenski stil, birajte profinjene, tanke linije na vrhu nokta i klasičnu svjetloružičastu podlogu. Za moderniji look, kombinirajte proziran lak s razigranim bijelim šarama.

Nude nokti još uvijek nisu izašli iz mode. Prošlu godinu obilježila je estetika tihog luksuza, a trend se nastavlja i ove godine. Zbog toga, ako ste skloniji minimalizmu, možete slobodno za dan vjenčanja odabrati kratke nokte s bojom laka koja je nježna i prilagođena vašem tonu kože. Mliječna nijansa također je klasik koji doprinijeti daškom elegancije vašem cjelokupnom looku. U svakom slučaju, ako želite jednostavnost i eleganciju, ovo je manikura za vas.

Ako ipak želite ovaj minimalizam podići na novu razinu, razmislite o detaljima poput perlica ili zlata. Pearlcore estetika inspirirana izgledom iz 1920-ih i 1930-ih, a već je nekoliko godina jedna od omiljenih manikura na vjenčanjima. Na nude nokte možete dodati i zlatne detalje kako biste postigli malo moderniji izgled, a zlato možete kombinirati i s perlicama. S druge strane, ako želite postići glamurozan izgled, nećete pogriješiti sa šljokicama. Možete ih sjajno ukomponirati s nude, ružičastim i mliječnim nijansama i sigurno ćete postići "wow" efekt tijekom večeri.

Linker
26. travanj 2024 09:09