Rick Gold / Capital pictures / Profimedia
Kapljice raja

Tko god je rekao da se sreća ne može kupiti novcem, nije isprobao hit mirise ovog ljeta

Klasična ljetna priča – čekamo ljeto cijelu godinu, a kada konačno dođe, ljetni dani nam prebrzo prolaze, pa se ponekad čini kao ih ne živimo u potpunosti. Vrlo lako zaboravljamo godišnji odmor, a povratak u radnu rutinu samo pridonosi tome. Međutim, ako postoji jedna stvar po kojoj uvijek pamtimo ljeto, to su mirisi karakteristični za ljetno doba poput mirisa mora, borova, svježeg voća i cvijeća.

Koliko puta ste bili u potrazi za parfemima koji će uhvatiti tu suštinu ljeta? Ako ste se prepoznali, vama definitivno trebaju sljedeći mirisi u kolekciji.

Za sve one kojima su ove godine propali planovi za brojne izlete i festivale, naša iskrena preporuka je Zarko Purple Molecule 070.07 (100 ml / 935,00 kn). Jedna kap Zarko mirisa oživit će uspomene na najbolje ljeto vašeg života, na nezaboravne trenutke i osunčanu kožu, odmor i avanture, festivale i duge dane na plaži.

Douglas

Tom Ford Costa Azzurra parfemska voda (50 ml / 1.819,00 kn) jednako je moćan jer donosi prozračne, slane i osvježavajuće mirisne note koje će vas mislima odvesti na Azurnu obalu i savršeno dočarati nalet vjetra i morskog zraka, pomiješan sa šumskom svježinom borovih čestica i iglica.

Douglas

Osvježavajući koktel, ali u bočici parfema? Zašto ne! Hermes Un Jardin en Méditerranée toaletna voda (100 ml / 845,00 kn) nudi obećanje mirisnog koktela uz prekrasne note limuna, cvijeta naranče, čempresa i brojnih drugih.

Douglas

Postojanu mirisnu kompoziciju možete pronaći i u Guerlain Aqua Allegoria Coconut Fizz toaletnoj vodi (75 ml / 575,00 kn) s kojom ćete se osjećati kao da ste zakoračili u tropski vrt, a pritom ćete mirisati božanstveno na kokos i svježe voće. Ako ove godine ne idete na more i ta vas situacija čini neraspoloženima, nemojte podcijeniti moć parfema.

Douglas

Kapljica omiljenog mirisa može pozitivno djelovati na vaše raspoloženje, naročito ako je u pitanju Armani Privé Orangerie Venise toaletna voda (50 ml / 919,00 kn). Ovaj optimizam u bočici inspiriran je talijanskim oranžerijama, a toliko je energičan i dugotrajan da će zasigurno postati vaš vjerni pratitelj do kraja ljeta i učiniti ostanak doma puno lakšim.

Douglas

Odbacite mošus i teške note, a umjesto toga prigrlite najbolje od citrusnih, osvježavajućih i cvjetnih parfema koje možete pronaći ekskluzivno u odabranim Douglas parfumerijama i na www.douglas.hr!

Čitajte i...

Ima neka tajna veza: Mirisi inspirirani suncem podižu raspoloženje, pronašli smo šest neodoljivih

Kylie Skin by Kylie Jenner kozmetika stiže u Hrvatsku, a doznali smo i kada!

Stigao je novi moćni serum: Hidratizira, potiče obnovu stanica, a bore protiv njega nemaju šanse

Linker
28. rujan 2023 21:01