NJEGOVANA U MENOPAUZI

Sudjelujte u istraživanju portala Gloria.hr i osvojite vrhunski tretman za vašu kožu!

Uključite se u nagradni natječaj jer možete sudjelovati u istraživanju, ali i isprobati dnevnu njegu za zrelu kožu i kožu u menopauzi iz linije Vichy Neovadiol

S prvim znakovima menopauze žene primjećuju brojne promjene na koje se teško privikavaju. Tijelo se privikava na znakove starenja te veliki broj žena primjećuje kako im koža naglo gubi elastičnost i sjaj, kosa ispada ili se stanjuje, imaju učestale probleme sa spavanjem, naletima vrućine i promjenama raspoloženja. Istraživanjem želimo pokazati da menopauza nije vrijeme za pauzu, već period za njegovanje uma i tijela uz pravilnu brigu o sebi. Odgovorite na nekoliko kratkih pitanja, podijelite s nama vaša iskustva s menopauzom i osvojite Vichy Neovadiol dnevnu njegu za kožu u menopauzi.

U nagradni natječaj se možete uključiti od 14. do 24. listopada sudjelovanjem u istraživanju i odgovaranjem na pitanje "Zašto želite osvojiti Vichy Neovadiol dnevnu njegu?"

Najkreativnije nagrađujemo

5 x Neovadiol dnevna njega za normalnu do mješovitu kožu

Dobitnice su Svetlana Reljić-Grujić, Ivanka Dragić, Ksenija Debrecin, Jasna Perišin i Slobodanka Puhalo. Zahvaljujemo svim sudionicama i čestitamo dobitnicama koje ćemo kontaktirati putem maila.

Linker
16. travanj 2024 06:19