BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Plan mršavljenja korak po korak

Recept koji bi mnogima mogao pomoći: Kako je točno simpatična glumica izgubila 18 kilograma?

40-godišnja Rebel Wilson 2020. godinu posvetila je zdravlju, u čemu joj pomažu treneri i nutricionisti, ali i fanovi koji putem Instagrama slijede svaki njezin korak. Pobornica Mayr metode već je ostvarila znatne rezultate, što zahvaljujući povećanom unosu vode, što zahvaljujući strogom režimu tjelovježbe. Korak po korak, pratimo glumičin plan mršavljenja.

Kako izgleda upornost, na najnovijim je fotografijama objavljenim na Instagramu pokazala glumica Rebel Wilson. U svijetloplavom setu za vježbanje, glumica izgleda bolje no ikad, a sudeći prema velikom osmijehu na licu - tako se i osjeća.

Fotografije su snimljene za vrijeme treninga planinarenja u Palm Springsu, sporta kojim glumica skida kilograme i održava figuru.

various, UNITED KINGDOM  - Celebrity social media photos!

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 545695997, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Poznata australska komičarka koja je osvojila Hollywood svojom prpošnom naravi i suhim smislom za humor, 2020. godinu proglasila je svojom 'Godinom zdravlja', a od novih, zdravih navika još nije posustala.

Dapače, zahvaljujući pomno osmišljenom planu prehrane, snažnoj volji i napornim fitness rutinama, 40-godišnja zvijezda filmova 'Pitch Perfect' i 'Bridesmaids' sad izgleda bolje no ikad.

U svibnju je objavila da joj je cilj do kraja godine smršavjeti na 75 kilograma te snimiti još jedan film u vlastitoj produkciji.

New York, NY  - Actors Liam Hemsworth, Rebel Wilson and Adam DeVine show off their dance moves while filming 'Isn't It Romantic' in New York City.

Pictured: Rebel Wilson

BACKGRID USA 15 JULY 2018,Image: 377934412, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: GOL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
GOL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Rebel krajem 2018. godine

"Bit ću iskrena, oba cilja zahtijevaju svakodnevan rad i stalno mi se čini kako se vraćam na startnu točku - ali trudim se najbolje što mogu", napisala je Rebel u jednoj objavi na Instagramu.

Što točno radi kako bi promijenila figuru zbog koje je dobivala uloge simpatičnih i otkačenih debeljuca?

Izbjegava šećer i junk food

Najveću izmjenu u prehrani Rebel je napravila izbacivanjem svega što sadrži šećer i junk fooda koji obožava. Kad poželi nešto od svojih omiljenih poslastica, jednostavno pojača unos vode.

Slijedi metodu Mayr metode

Nakon posjeta luksuznoj australskoj klinici Viva Mayr, Rebel je postala pobornica Mayr metode. Režim počinje detoxom od kofeina i šećera te reorganizacijom prehrane kako bi se ugljikohidrati sveli na minimum, a uključuje razne metode za mršavljenje, poput žvakanja svakog zalogaja od 40 do 60 puta.

Nema dana odmora

Rebel je svoju misiju shvatila itekako ozbiljno pa teretanu i vježbanje ne preskače ni jedan dan u tjednu. U teretani 7 dana tjedno izvodi kardio vježbe i vježbe snage, a uz to planinari u društvu prijatelja i tako osigurava dodatnu potrošnju kalorija.

Broji korake

Plavokosoj glumici cilj je napraviti 10.000 koraka u danu - bez iznimke! "Ako si u 10 navečer napravio tek 9.000 koraka, moraš ići do kraja!". To uključuje šetanje i trčanje po traci, kao i planinarenje u prirodi, što Rebel obožava.

Gura kotače i boksa

"Pazite se Liam i Chris Hemsworth! Pravi australski superjunak je u izradi", napisala je duhovita Rebel u jednoj objavi uz snimku na kojoj iza teretane prevrće ogroman kotač. Uz to, u teretani nekoliko puta tjedno boksa.

Vježba TRX

Kao da box, kardio i vježbe snage nisu dovoljne, marljiva Rebel vježba i TRX koji joj, kako je izjavila, pomaže da izradi bolju koordinaciju i fleksibilnost tijela.

Do sada je smršavila već 18 kilograma, a fanovi je podržavaju i putem Instagrama slijede svaki njezin korak ka cilju.

Čitaj i...

Luciju Lugomer ne brine celulit, strije i ožiljci na plaži, nego u kupaćem kostimu udara kontru

Ovo je voće idealna večera: Obožavaju ga još od pedesetih, rješava brojne tegobe s probavom

Izvrsno izdanje! Monica Bellucci ima novu frizuru, godine su za nju zaista samo broj

Linker
20. travanj 2024 17:19